logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 4 vizitatori online.

Baza Premium FLAVOURTEC VG 0.6% - TABACCO - 100 ml

 21,00 Lei

 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Flavourtec

Descriere

Baza Flavourtec 100 ml - calitate Premium fabricata in Europa.

Contine:

1 buc. sticla 100 ML baza Flavourtec made in E.U. - VG 6 mg - Tabacco - baza contine o aroma usoara si placuta de tutun. In functie de preferinte aceasta baza poate fi folosita fara a adauga alte arome sau poate fi personalizata cu alte arome Flavourtec.

 

Baza FlavourTec contine nicotina cu puritate de 99.9%. In procesul de productie al bazei FlavourTec sunt folosite ingredientele cele mai pure de calitate Pharma: USP/EP Propylene Glycol (PG) și / sau USP/EP Glicerina Vegetala(VG). 

Bazele FlavourTec - EU comercializate de Vapori.ro  sunt disponibile in 5 concentratii de nicotina de cea mai inalta puritate: 0 mg, 6 mg, 9mg, 12mg si 18 mg. Compozitia bazei FlavourTec, poate fi regasita in 2 variante, astfel: 100% PG - Propilegligol sau 100% VG - Glicerina Vegetala.

In functie de preferinte aceste baze pot fi amestecate intre ele pentru a obtine proportia PG/VG dorita.  Pentru cei care doresc bazele VG pot fi folosite fara a mai amesteca PG. Puteti personaliza lichidul cu aroma care vi se potriveste. Aromele pot fi cumparate Aici.

Metoda de Do-It-Yourself (DIY) va permite sa va personalizati lichidele, in functie de gusturile si preferintele dumneavoastra.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...

Protected by Copyscape Original Content Checker