logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 8 vizitatori online.

LIQUA - Coffee - 10ml

 22,00 LeiCantitate:Detaii

  • Produs de: RITCHY GROUP. LTD

Descriere

PROMOTIE -  Cumpărați minim 5 lichide Liqua și beneficiați automat de o reducere de 3 Lei pentru fiecare lichid cumpărat. Trebuie sa va autentificati in contul de client si sa dati click pe butonul "Finalizeaza comanda" pentru a se aplica discountul.

Liqua Coffee.

Contine: 1buc. Lichid LIQUA sigilat, 10ml.

LIQUA este un lichid premium produs in Uniunea Europeana de Ritchy Group LTD. Lichide Liqua de 10 ml respecta directivele europene TPD privind continutul si etichetarea. Noile lichide Liqua au aceleasi arome excelente cu care deja ne-am obisnuit, folosind o formula noua de 50% VG - 50% PG care asigura vapori mai multi datorita continutului ridicat de VG. 

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 18mg (tare), 12mg (mediu), 6mg (slab), 3mg (extra slab) si 0mg (fara nicotina).


  

Acest produs contine nicotina. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...