De care tigara electronica am nevoie?


De care tigara electronica am nevoie?

Este o intrebare frecventa, cu care se confrunta foarte multe persoane, dar care nu are un raspuns simplu. Sunt mai multe aspecte care trebuie luate in considerare: cantitatea si calitatea vaporilor (care in mod ideal trebuie sa fie cat mai asemanatoare cu fumul de tigara clasic); autonomia bateriei – respectiv de cate ori va trebui trebui sa reincarcati bateriile in fiecare zi; capacitatea cartuselor – fiecare cartus are o capacitate limitata de stocare a lichidului de tigari, care este variabila in functie de model – unele cartuse permit inhalarea a 1-2 tigari altele mai puternice rezista pana la 10 tigari; dimensiunea tigarii electronice poate fi aspectul cel mai relevant pentru unii.

In concluzie raspunsul nu este unul universal valabil pentru toata lumea, fiecare persoana va tine cont de diferite aspecte. In momentul de fata exista patru grupe principale de tigari electronice (fiecare cu atribute diferite de putere, autonomie si dimensiuni): Ego – Ego-T, Penstyle, Mini si Super-Mini. In continuare vom analiza toate aspectele discutate mai sus adaptate fiecarui model in parte.

Gama Ego

gama ego

Din gama Ego fac parte modelele: Ego si Ego XL respectiv EGO-T Tank si Ego-T XL.

Avantaje: Se remarca prin productia de vapori excelenta si capacitatea mare a cartuselor (aprox. 10 tigari pentru Ego XL si 20 de tigari pentru EGo-T). Cartusele sunt externe foarte usor de manevrat si incarcat. Baterii puternice de 750 mAh (Ego) si 1100 mAh (Ego XL) (permit aprox. 20 de tigari).

Dezavantaje: Dimensiunile modelului (aprox. 130 mm).

Gama Penstyle

penstyle
Din grupa penstyle fac parte modelele: Rn4072 si DSE801.
Avantaje: Se remarca prin productia de vapori foarte buna si capacitatea mare a cartuselor (aprox. 10 tigari). Cartusele sunt externe foarte usor de manevrat si incarcat. Baterii puternice de 200 mAh (permit aprox. 20 de tigari).

Dezavantaje: Dimensiunile modelului (aprox. 150 mm – mai lung decat o tigara normala).

Gama Mini

mini
Din gama mini fac parte modelele: DSE901, Joye 510 Titan, Janty Dura, Rn4075 etc
Avantaje: Se remarca prin cantitatea si calitatea vaporilor – foarte asemanatoar cu fumul din tigara clasica, capacitatea mare a cartuselor (aprox. 6-7 tigari), autonomia bateriei 180 mAh (aprox. 16-17 de tigari). Cartusele sunt externe foarte usor de manevrat si incarcat.

Dezavantaje: Dimensiunile modelului (110 mm – aprox. lungimea unui kent lung). La tigara electronica Joye 510 (cu baterii manuale) autonomia bateriei este mai redusa decat la DSE901.

Gama Super Mini

supermini
Din grupa Super Mini fac parte modelele: V2, 8084, DSE101/102/103/108, M401 etc
Avantaje: Dimensiuni mai reduse 84-105mm (apropiate de tigara normala).
Dezavantaje: Vapori foarte putini si inconsistenti, cartuse foarte mici (aprox. 1-2 tigari), baterii de 100-150 mAh (se pot fuma cam 7-8 tigari dupa care trebuie reincarcate), manevrabilitate prosta – aceste modele sunt cu cartuse interne care sunt foarte dificil de reincarcat.

Concluzie:

Daca primul considerent in alegerea dvs. este: cantitatea mare de vapori, autonomia bateriei si a cartusului este indicat sa alegeti o tigara electronica din gama Ego, Mini sau Penstyle. Cei care doresc o tigara electronica cu dimensiuni cat mai mici si sunt fumatori slabi (sub 10 tigari/zi) pot alege din gama Super Mini.

Alegerea se poate face si in functie de numarul de tigari pe care le fumati pe zi:

Fumatori inraiti de 1,5-2 pachete/zi sau mai mult: gama Ego si Ego XL respectiv EGO-T Tank si Ego-T XL.

Fumatori moderati de 1 pachet/zi : Gama Mini (DSE-901, Joye 510, Janty Dura) sau Gama Penstyle (801, Rn4072).

Fumatori ocazionali de 10 tigari/zi sau mai putin: Gama Super Mini.

Si pentru ca credem ca cel mai important lucru este sa puteti renunta la fumatul traditional cat mai confortabil, Vapori.ro comercializeaza doar cele mai performante tigari electronice din gama EGO si Mini, respectiv Ego XL, Ego-T, DSE901 si Joye 510 Titan. Aceste modele sunt ideale pentru atat fumatorii puternici si pentru cei moderati. Aceste modele exceleaza la capitolele vapori si manevrabilitate si au o dimensiune apropiata de tigara normala. Tigara electronica a aparut doar in ultimii 5 ani, este deocamdata in faza de pionerat. Inca nu exista o tigara electronica perfecta si poate nici nu va aparea in viitorul apropiat. In momentul in care va aparea o tigara electronica din gama Super Mini care va avea capacitatile tigarilor din gama Mini vom fi primii care vor vinde acest produs in Romania.

One thought on “De care tigara electronica am nevoie?

  1. Pingback: De ce sa fumati tigari electronice? Top 10 motive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *