Avantajele tigarii electronice DSE901


De ce tigara electronica DSE901?

Am ales sa comercializam modelul Mini DSE-901 pentru ca este unul din cele mai robuste si puternice tigari electronice de pe piata. Atributele forte ale acestui model sunt: cantitatea si consistenta vaporilor, care este net superioara fata de alte modelele mini (dse101/102/103, m401, v2); autonomia bateriei de 180 mA; cartusele externe, foarte usor de schimbat (sau reincarcat) – mult mai practic decat la modelele cu cartus integrat.

Indiferent de alegerea dumneavoastra va recomandam sa va informati inainte de a achizitiona prima tigara electronica. Este o investitie care va poate schimba viata in bine – dar o alegere neinspirata va poate descuraja. Pentru a reusi sa renuntati la viciul fumatului – aveti nevoie de o tigara puternica, de capacitate mare care sa imite cat mai bine senzatia pe care o ofera o tigara clasica. Mini DSE-901 va ofera toate aceste avantaje – este unul din cele mai puternice modele de tigari electronice care exista in momentul de fata.

De ce DSE901 original de Sailebao?

Mini DSE-901 comercializat pe www.vapori.ro este modelul original, fabricat de inventatorul acestui model Sailebao Tehnology LTD. Desi in ultimul timp au aparut mai multe clone (si variante) ale acestui produs, fabricate de alte firme, si care se autointituleaza cu acelasi apelativ de DSE901 – nici una dintre ele nu se ridica la standardele calitative ale modelului original. In momentul de fata siteul Vapori.ro este unul dintre putinii din Romania, daca nu singurul, care va ofera modelul original fabricat de inventatorul acestui model.
Ce fel de fumatori ar trebui sa opteze pentru DSE901?

Desi este o tigara pretabila si fumatorilor inraiti, modeul DSE901, este in primul rand dedicata fumatorilor tipici de 1 pachet pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *