De ce sa fumati tigari electronice? Top 10 motive


Tigarile electronice reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa minimalizeze efectele negative ale fumatului şi cheltuieli asociate. Asa cum probabil ati aflat deja, tigarile electronice nu produc fum si ca urmare nu exista efectele asociate fumatului pasiv. Inlocuirea tigarilor conventionale de tutun cu tigarile electronice, va vor feri de la inhalarea toxinelor nedorite prezente in tigarile de tutun, cu costuri mult mai reduse. Tigarile electronice au preturi substantial mai mici decat cele clasice.

Tigarile electronice nu produc fum
Aceasta este, probabil, cel mai mare avantaj cand incepeti sa fumati tigari electronice. Mai mult decat atat, vaporul degajat de tigara electronica nu este nociv pentru cei din jurul dumneavoastra. Aceasta caracteristica a tigarilor electronice le permite utilizarea in cele mai multe zone de nefumatori! Tigarile electronice generaza un vapor care nu lasa un miros urat pe haine.

Tigarile electronice nu fac scrum
O alta caracteristica remarcabila a tigarilor electronice est faptul ca acestea nu produc scrum. Casa si masina dumneavoastra vor fi de acum inainte mult mai curate.

Tigarile electronice nu ard
Deoarece utilizatorii nu trebuie sa aprinda tigarile electronice, nu exista nici un risc de incendiu. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la arsurile provocate de tigara, indiferent unde le utilizati.

Tigarile electronice nu contin gudron si substante cancerigene
Fumul generat de tigarile conventionale este compus din peste 4000 de toxine si monoxid de carbon. Trecerea la tigari electronice ofera o alternativa care implica mult mai putine riscuri pentru sanatatea fumatorului.

Tigarile electronice sunt reutilizabile
Spre deosebire de tigarile traditionale, nu trebuie sa fumati o tigara electronica noua de fiecare data cand simtiti dorinta de a fuma. Tigarile electronice sunt echipate cu o baterie reancarcabila, care poate fi incarcata cu ajutorul unui incarcator. Mai mult, tigarile electronice pot fi consumate oricand si in orice cantitate. Nu mai este nevoie sa terminati tigara, puteti sa trageti doar cateva fumuri si sa va opriti.

Tigarile electronice sunt mult mai ieftine
Un alt atu al tigarilor electronice este costul lor de exploatare. Daca le comparati cu tigarile conventionale, tigarile electronice au un pret si cost de exploatare mult mai redus. In timp ce un pachet de 20 tigari costa in jur de 12 lei, consumabilele aferente tigarii electronice costa aproximativ 3 lei. Pentru a citi mai multe despre costurile implicate dati clik Aici.

Tigarile electronice consumate intr-o o gama variata de arome
Optand pentru tigara electronica puteti sa alegeti dintr-o gama variata de arome cu diferite concentratii de nicotina. Pentru a a oferi utilizatorilor o experienta optima de fumat, lichidele de reincarcare sunt disponibile intr-o varietate de arome pentru a se potrivi gusturilor diferite. Fiecare aroma in parte poate fi de mai multe concetratii de nicotina: slab, mediu, tare, extra-tare si chiar fara nicotina. Puteti astfel contrala mult mai bine cantitatea zilnica de nicotina si puteti renunta treptat.

Modele de tigari diverse pentru toate nevoile
Exista mai multe modele de tigarile electronice. Acestea pot fi clasificate in functie de marimi si putere. Pentru fumatori moderati recomandam DSE901 si Joye 510, pentru fumatori inraiti tigara electronica Ego-T si tigara electronica Ego. Pentru a afla mai exact de care tigara electronica aveti nevoie dati click Aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *