Compania Sailebao se transforma in Green Vaper. Brandul Sailebao nu mai exista oficial.


Incepand cu a doua jumatate a anului 2014, fabrica de tigari electronice Sailebao si-a reunit resursele cu doua alte companii din industria tutunului Luxin si DFP. In urma acestui proces de tip joint venture numele bradului Sailebao se modifica in Green Vaper totate produsele noi dezvoltate de noul grup de firme for purta numele de Green Vaper.

Compania Sailebao, infiintata in 2007, este una din cele mai mari fabrici de tigari electronice din lume. Fabrica produce o gama larga de modele. Incepand de la clasicul DSE901 pana la tigarile de ultima generatie: Evod, T3S, CE5, acumulatorul cu voltaj variabil de ultima generatie Ego-V V4.

Luxin, un alt membru al grupului Green Vaper, este cel mai mare producator de hartie metalizata (pentru industria tutunului) din lume. Este furnizorul celor mai mari companii din industria tutunului. DFP, al treilea membru al triumviratului, este una din cele mai mari companii din domeniul productiei ambalajelor de tigari.

Odatata cu fuziunea celor trei companii numele brandului Sailebao a fost schimbat in Green Vaper. Toate produsele care vor fi elaborate in viitor vor fi sub sigla Green Vaper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *