logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 10 vizitatori online.

Termeni si Conditii

Conditii de utilizare

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare. Firma Davati SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. 

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date sunt proprietatea Davati SRL, si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Davati SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de creare cont sunt necesare accesarea de catre utilizator a unor optiuni. Davati SRL nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii

Davati SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site. Davati SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Davati SRL.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Garantia produselor

1. Garanţia comercială pentru produsele si piesele vandute pe siteul nostru este de 30 de zile pentru acumulatori, incarcatori, usb passtrought; 7 zile pentru atomizoare si de 1 zi pentru cartomizoare. Tigarile electronice sunt bunuri cu durata de viata limitata care depind in mare masura de modul de exploatare. Ne-am propus sa fim, cat mai obiectivi in evaluarile pe care le facem - acest lucru se reflecta in informatiile pe care vi le furnizam despre natura produselor comercializate de noi. Atomizatoarele sunt consumabile care in timp se degradeaza si se strica. Durata lor medie de viata este de 1-2 luni si depinde in mare masura de modul de exploatare. Este recomandabil sa achizitionati un atomizator de rezerva la fiecare tigara. Bateriile au o durata de viata de aproximativ de 300 de reincarcari (aprox. 6 luni pentru un fumator de 1 pachet pe zi). In cazul in care, in perioada garantiei comerciale, apar defectiuni va rugam sa ne semnalati acest lucru prin mail sau telefonic. Va vom contacta cat de curand posibil pentru a aranja schimbul produsului defect.

2. Pe perioada termenului de garanţie comercială, se asigură remedierea sau inlocuirea produsului, conform legii. Pentru păstrarea garanţiei consumatorul este rugat să respecte următoarele instrucţiuni: sa urmăreasca cu stricteţe modul de utilizare a produsului inscris in manualul de utilizare ataşat; să nu indepărteze şi/sau să nu deterioreze etichetele cu numerele de serie şi/sau sigiliile produselor; sa nu efectueze modificări asupra produsului; să nu se forţeze depăşirea parametrilor produselor in scopul depăşirii performanţelor; să nu se facă modificări hardware sau de altă natură asupra echipamentelor etc.

3. La solicitarea acordării garanţiei pentru un produs comercializat de noi, ne rezervăm dreptul de a solicita ca acesta să fie prezentat in ambalajul original şi cu documentaţia tehnică ce a fost livrată, precum şi cu toate eventualele accesorii. Obligatoriu produsul trebuie să fie insoţit şi de certificatul de garanţie in original. Nerespectarea totală sau parţială a cerinţelor anterior indicate atrage imposibilitatea asigurării garanţiei.

De asemenea, se va refuza recepţia in vederea asigurării garanţiei pentru acele produse care nu vor avea toate etichetele de identificare (serii) şi sigiliile de garanţie intacte, atat ale producătorului cat şi ale distribuitorului.

Garanţia comercială se asigură pentru toate produsele comercializate de firma noastră, cu excepţia consumabilelor: cartuse, lichide etc. De asemenea, garanţia nu se acordă produselor care, in opinia specialiştilor noştri motivată in scris, prezintă defecţiuni datorate manipulării sau exploatării neglijente (şocuri mecanice, electrice, termice, grad ridicat de impurităţi, condiţii de umiditate crescută, obiecte straine sau lichide in interiorul echipamentelor, aşezarea in poziţii altele decat cele descrise in manualul de utilizare etc), intervenţiilor neautorizate asupra echipamentelor, instalării improprii, accidentelor de orice fel, folosirii in condiţii neconforme cu instrucţiunile de utilizare, exploatarii peste limita de incărcare prevăzută de producător. Uzura mecanică normală nu face obiectul garanţiei. 

4. Garanţia se acordă numai clienţilor noştri, noi nefiind in nici un fel răspunzători in faţa clienţilor care vor fi achiziţionat produsele comercializate de noi prin intermediul terţilor, excepţie făcand cazurile in care este specificat contrariul intr-un act adiţional ce prezintă ştampila noastră in original.

5. Nu răspundem de eventualele incompatibilităţi intre produsele şi/sau subansamblele comercializate de noi şi produsele altor firme. Modificările de configuraţie aduse echipamentelor comercializate de noi de către alte firme sau persoane neautorizate ne exonerează totalmente de orice răspundere.

6. Firma noastră nu-şi asumă nici o răspundere privind pierderile colaterale ce ar putea surveni in urma unor defecţiuni ale echipamentelor comercializate, indiferent că sunt sau nu in perioada de garanţie, ci doar obligaţia de a remedia aceste defecţiuni in condiţiile prevăzute in paragrafele anterioare. Obligaţiile firmei noastre se limitează la repararea sau inlocuirea produsului defectat, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorului.

7. Orice neconcordanţă sau omisiune sesizată de către beneficiar in privinţa actelor intocmite de către departamentul nostru de vanzări, faţă de condiţiile anterior discutate cu reprezentanţii firmei noastre şi/sau faţă de produsele recepţionate, va trebui comunicata pe orice cale in maxim 2 zile lucrătoare legale de la data primirii acestora, orice sesizare ulterioară fiind nulă de drept. 

In conformitate cu Legea nr. 296/2004 privind Codul Consumului si Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, declaram ca produsul livrat corespunde documentatiei de executie a producatorului si/sau declaratiei de conformitate a produsului si suntem raspunzatori pentru orice lipsa a conformitatii existenta la momentul livrarii produselor.

Retur Produse

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid; comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc. 

Firma Davati SRL va returna contravaloarea produselor in termen de 3 zile de la data receptiei produselor returnate. 

Pentru a demara procedura de retur va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact CLICK AICI. Va rugam sa ne trimiteti urmatoarele date:

Nume: .....................................................

Email: ......................................................

Telefon: ...................................................

Nr. Facturii: .............................................

Produsele returnate: ...............................

Data livrarii produsului: ...........................

Metoda de transport folosita pentru returul produselor este la alegerea clientului. Costurile de transport aferente returului sunt suportate de client. Va rugam ca in momentul expedierii produselor returnate , coletul sa contina urmatoarele documente/date:

1. Copie dupa factura 

2. Certificatul de garantie al produsului in original

 

Litigii

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Davati SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.