logo

m menu image  m home m cart

DPD

Facebook

Cine este Online?

 12 vizitatori online.

Transportul & Plata

Livrarea si plata produselor:

1. DPD curier cu plata in regim ramburs - livrari in 24 de ore (pentru comenzi facute in zile lucratoare pana la ora 14) in toate orasele mari. In momentul in care primiti coletul veti avea de platit pretul comenzii dumneavoastra (rambursul) si costul transportului (daca este cazul) direct catre firma de curierat. 

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 149 ron. Aceasta oferta este valabila pentru localitatile in care exista sedii DPD. In localitatile in afara arieri de acoperire comenzile se livreaza prin Posta Romana. Transportul este gratuit si prin Posta Romana in cazul comenzilor ce depasesc valoarea de 149 Ron.

Cea mai mare parte a tigarilor electronice sunt cu Transport Gratuit (oferta este valabila chiar daca valoarea lor este sub 149 ron).  

Costul transporului este de 13 Ron cu TVA inclus pentru produsele cu o valoare sub 149 Ron

 

2. Urgent Curier Cargus cu plata in regim ramburs - livrari in aprox. 24 de ore (pentru comenzi facute in zile lucratoare pana la ora 14) in toate orasele mari. In momentul in care primiti coletul veti avea de platit pretul comenzii dumneavoastra (rambursul) si costul transportului direct catre firma de curierat. Costul transporului este de 18 Ron cu TVA inclus (pentru produse sub 1 kg). Pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 ron.

Agentiile Urgent Curier se pot vedea AICI.

 

Timpul de procesare:

Comenzile care se efectueaza pana la ora 14 vor fi procesate in aceiasi zi. (in zilele lucratoare). Comenzile efectuate dupa ora 14 vor fi expediate in proxima zi lucratoare. In cazul in care apar intarzieri veti fi anuntat prin mail sau telefonic.

Comenzile efectuate vineri pana la ora 14 vor fi livrate sambata. Daca doriti livrare pe luni va rugam sa mentionati acest lucru in sectiunea de observatii din cazul comenzii. Comenzile efectuate vineri dupa ora 14 se expediaza luni si sunt livrate marti.