logo

TNT

Facebook

Cine este Online?

 6 vizitatori online.

Atentie de unde cumparatiATENTIE! O mare parte comerciantilor de tigari electronice care isi expun anunturile pe internet, sunt vanzatori ambulanti. Multe din produsele vandute de acestia sunt contrafacute si de o calitate inferioara. In general aceste produse nu beneficiaza de o garantie reala si de multe ori se defecteaza foarte rapid. Din pacate cumparatorii acestor siteuri pirat realizeaza acest lucru abia prea tarziu.

Ce puteti face pentru a nu fi inselati?

Majoritatea siteurilor pirat utilizeaza elemente de design si identificare foarte asemanatoare cu siteurile firmelor legale. Totusi exista cateva diferente foarte usor de identificat:
  • Toate magazinele online legale trebuie sa contina obligatoriu datele de identificare a firmei (nume firma, CUI, numar de inregistrare ORC, adresa). Aceste date se gasesc la sectiunea "Contact" si (sau) in partea de jos a paginilor.
  • Toate siteurile comerciale online legale emit facturi si certificate de garantie. Aceste documente trebuie sa insoteasca produsele cumparate de dumneavoastra. Aceste facturi trebuie sa contina toate datele de contact a firmelor (vezi paragraful unu), informatii despre TVA si trebuie sa fie stampilate si semnate.
  • Legislatia Romana cere ca toate siteurile comerciale sa aiba un link catre "Autoritatea nationala pentru protectia consumatorului". Acest link este situat de regula in partea de jos a paginii si cuprinde aceasta adresa www.anpc.ro.
In cazul in care unul din elementele de mai sus lipseste este posibil ca aveti de a face cu un site pirat.
Comodo SSL