logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 7 vizitatori online.

BAZE SI AROME (D.I.Y.)

In diversitate sta frumesetea. Fiecare individ este unic in felul lui, avem gusturi si perceptii diferite. Din acest motiv apare in mod natural dorinta de folosi produse personalizate si adaptate pentru nevoile proprii. Urmand acesta ratiune producatorii de lichide s-au decis sa puna la indemana vaperilor ingredientele necesare pentru prepararea lichidului perfect . Aroma si nivelul de nicotina pot fi astfel perfect controlate si adaptate pentru a obtine lichidul de tigari potrivit.

Bazele premium Flavourtec sunt disponibile in 4 concentratii de nicotina: 0, 6, 12 si 18 mg. Bazele sunt de doua tipuri VG (glicerina vegetala) si PG (propilenglicol). Glicerina vegetala din lichidele de tigari este responsabila pentru vaporul dens; propilenglicolul ofera senzatia de TH (engleza throat hit) – expresie ce desemneaza senzatia “de lovitura” similara cu cea oferita de tigarile clasice. Practic lichidele cu continut mai mare de PG ofera o senzatie de saturatie mai puternica – nicotina se simte mai tare.

Majoritatea lichidelor de pe piata tigarilor electronice folosesc o mixtura intre cele doua componente. De exemplu lichidele Liqua folosesc un procent de 70 % PG – 30% VG la care se adauga aroma specifica. Lichidele Ecopure pe de alta pare sunt compuse exclusiv din VG si o aroma subtila. Ambele tipuri de lichide au adepti convinsi. 

Aromele Flavourtec E.U. sunt menite sa satisfaca toate gusturile. Aromele sunt variate incepand cu sortimentele clasice de tutun si continuand cu arome de fructe, dulciuri si chiar si bauturi.