logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 7 vizitatori online.

Acumulator Evalse 1300 mAh - voltaj variabil

 69,00 Lei   55,00 Lei

Culoarea: Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Sailebao - Green Vaper

Descriere

Caracteristici tehnice:

  • Putere nominala 1300 mAh, limitare la 2,5 Amperi
  • Functie de voltaj variabil intre 3,2 - 4,8 V in trepte de 0,1V
  • Functie de protectie 5 click(poate fi pornit sau oprit prin 5 apasari succesive)
  • Functie Smart Auto Look ( se decupleaza automat daca butonul de actionare ramane activ mai mult de 10 secunde)
  • Dimensiuni: Lungime 114 mm, Latime 16,5 mm
  • Compatibil cu toti atomizatorii cu EVOD/T3S/510/Ego/Ego-T/Ego-CE4


VOLTAJ VARIABIL 

Consistenta si calitatea vaporilor este direct influentata si de tensiunea pe care acumulatorul o furnizeaza vaporizatorului.Cu cat tensiunea furnizata este mai mare cu atat mai mare este si temperatura rezistentei din clearomizor si implicit creste gradul de vaporizare al lichidului de tigari.

Temperatura de vaporizare influenteaza in mod direct aroma lichidului care poate diferi foarte mult in functie de tensiunea folosita. De aceea acumulatorul cu voltaj variabil poate oferi o experienta de vapare diversificata si adaptata fiecaruri utilizator. Evalse este un acumulator de tip Twist - Spinner carebeneficiaza de functia de voltaj variabil in plaja de 3,2 - 4,8 V cu pas de 0,1 V. Acesta gama de tensiuni este suficienta pentru a asigura o experienta de vapat excelenta pentru majoritatea vaperilor.Setarea se face foarte facil prin rotirea discului ce se afla la baza bateriei. Important de remarcat este faptul ca odata setata tensiunea aceasta ramane constanta pana la epuizarea completa a acumulatorului.

Tensiunea optima de exploatare a clearomizoarelor difera in functie de rezistenta specifica. Rezistentele standar de 2-2.2 Ohmi functioneaza cel mai bine in plaja de 4-4,2 Volti, rezsitentele LR sau double coil de 1-1,5 Ohmi functioneaza bine cu o tensiune mai scazuta de 3,5-3,9 Volti. Rezistentele peste 2,5 Ohmi functioneaza cel mai bine cu tensiuni peste 4,3 Volti.

Incarcarea acumulatorului twist Evalse se face cu incarcatoarele clasice de tip USB (Ego-T, Ego), iar durata de reincarcare variaza in functie de gradul de incarcare, ajungand la 3 ore in cazul in care acumulatorul este complet descarcat.

Bateria Evalse twist 1300 mAh este fabricata de Green Vaper (fosta Sailebao).

Evalse twist spinner este disponibil in finisaj negru, argintiu si alb oferind astfel o posibilitate de accesorizare variata.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...