logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 6 vizitatori online.

ECOpure - MENTHOL 30 ml - Menta

 75,00 Lei

Concentratia: Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Intellicig

Descriere

Ecopure Menthol, are o aroma placuta de tigari mentolate.


Contine:

  •  1 buc. sticluta 30ml, in cutie sigilata din fabrica, cu lichid ECOpure original.
  •  Instructiuni de utilizare in limba Romana.

Daca doriti sa stiti ce concentarie de nicotina vi se potriveste dati clik AICI 

Important. Lichidele Ecopure originale sunt livrate in cutii sigilate din fabrica cu o folie de plastic. Daca ati achizitionat lichide ecopure fara acest sigiliu exista riscul ca acestea sa fie contrafacute. Pentru a fi siguri ca ati achizitionat produsul original de la un distribuitor autorizat puteti verifica AICI. 

De ce Ecopure? 
Ecopure este un lichid de tigari produs si ambalat in Marea Britanie de Intellicig. Ecopure este un concept nou si absolut unic care a aparut din dorinta de a furniza un lichid sanatos, care sa contina ingrediente de calitatea cea mai buna si lipsite de riscuri.
Intellicig produce acest lichid folosind doar aromatizanti naturali folositi in alimentatie si achizitionati exclusiv in Marea Britanie. Se foloseste nicotina de o puritate de 99.8%. Ecopure nu contine propilen-glicol ca si majoritatea lichidelor care se gasesc pe piata. Ingredientul de baza din Ecopure este Glicerina, o substanta fara riscuri pentru sanatate folosita in medicamente si alimentatie. Ecopure este cea mai buna alegere pentru tigara electronica.


Productia lichidului are loc in fabrici din Marea Britanie care respecta standardul ISO 9002 - Membrii ai Consiliului Britanic de Siguranta- COMAH - DGSA - ISO 14000.


ECOpure a fost testat de o universitate din Marea Britanie, raportul poate fi accesat in format PDF la linkul urmator: Raport ECOpure

 


Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.

 

 
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...