logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 9 vizitatori online.

Ego One CT 1100 mAh Joyetech

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 199,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea: Stoc Epuizat Descriere

eGo One CT Joyetech - 1100  mAh

eGo One CT 1100 – este un produs inovator, ce păstrează toate caracteristicile modelului standard, oferind însă posibilitatea de a utiliza noile rezistențe din nichel și titan. Acumulatorii CT dispun de funcția de control al temperaturii (temperatură constantă).

eGo One CT Joyetech – beneficiaza de functia de reglare automată a temperaturii sau a wattajului, în funcție de rezistența folosita.

Dacă până în prezent  doar dispozitivele mai mari  (de tip Mod: Evic VT, Istick TC etc) beneficiau de functia de control al temperaturii, acum, cu noul eGo One CT de la Joyetech, puteți utiliza atât rezistențe cu fir din Kanthal, prin activarea setarii CW (wattaj constant), cât și rezistențe din Nichel sau Titan, prin setarea CT (temperatură constantă).

eGo One CT 1100 este un produs premium cu finisaje calitative si constructie robusta. Capacitatea cleromizorului de 1.8 ml, acumulatorul de 1100 mAh si dimensiunile reduse sunt atributele care vor face din Ego One CT un instrument dorit de cei mai multi vaperi.

Tigara electronica Ego One CT are o lungime de 108 mm si un diametru de 19 mm. Atomizatorul cu o capacitate de 1.8 ml beneficiaza de functia reglării debitului de aer.

Pachetul Ego One CT vine cu trei rezistențe diferite, o varianta clasica de 1Ω, cu rezistenta de Kanthal, cu un orificiu de aer de 1,8 mm, indicata pentru vaperii care cauta senzații similare cu cele oferite de țigările clasice, o rezistenta sub-ohm cu fir de Nichel, de 0,2Ω și inca o rezistenta cu fir de Titan, de 0,4Ω. Ultimele doua  utilizeaza setarea de control al temperaturii si sunt ideale pentru cei ce doresc să producă cantitati imense de vapori.

Bateria eGo One CT  este echipata cu trei led-uri, sub butonul de activare, care afiseaza tipul rezistenței folosite. Pentru a shimba modul de lucru (wattaj, nichel, titan) bateria trebuie oprita (5 click-uri succesive) si se apasa butonul de activare pentru a schimba setarea. Intre 100 si 60 % ledul acumulatorului ramane aprins permanent, intre 60 si 30 % ledul clipeste la intervale rare, intre  30 si 10 % clipeste mai rapid iar cand nivelul de incarcare ajunge sub 10 %  ledul clipeste rapid avertizand utilizatorul ca este timpul pentru incarcare. Acumulatorul Ego One se incarca cu un cablu micro USB care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii.

Kitul eGo One CT Joyetech 1100 mah contine următoarele:

 · 1 acumulator eGo One CT de 1100 mAh

 · 1 atomizor eGo One de 1.8 ml

 · 1 rezistență CL, Kanthal de 1Ω

 · 1 rezistență CL-Ni, Nichel de 0,2Ω

 · 1 rezistență CL-Ti, Titan de 0,4Ω

 · 1 muștiuc metalic

 · 1 cablu de reîncărcare USB

 · 1 manual de utilizare

 * Setul nu are adaptor de priză. Vă recomandăm utilizarea unui adaptor Usb de priză de 1A.

eGo One CT Joyetech 1100 are număr de serie unic, inscripționat pe ambalaj, pentru a putea verifica autenticitatea produsului.Alte recomandari