logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 11 vizitatori online.

Ego One 1100 mAh Joyetech

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 229,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea: Stoc Epuizat Descriere

Joyetech eGo One 1100 mAh – vapat la superlativ


Tigara electronica Joyetech eGo One 1100 –  cu un design ultra-compact si linii rafinate, Ego One este alegerea ideala pentru toti vaperii care doresc un instrument sub-ohm puternic si totusi portabil.  Joyetech eGo One 1100 mAh, multumita noilor rezistente sub-ohm, ofera vapori impresionanti similari cu cei produsi de mod-urile profesionale de dimensiuni mult mai mari.

Acumulatorul Ego One este capabil sa functioneze cu majoritatea clearomizoarelor sub-ohm de pe piata (X Vapor, Aspire Atlantis, Kanger Subtank etc). Atomizatorul sub-ohm Ego One, cu flux de aer ajustabil,  are o capacitate  de 1.8 ml si este un adevarat generator de vapori. Nu in ultimul rand aspectul atractiv si finisajele de calitate superioara fac din Joyetech Ego One o tigara electronica ce nu poate lipsi din dotarea nici unui vaper serios.

Ego One fuctioneaza cu rezistente de 1 Ohm sau 0,5 Ohmi (sub-ohm). Modelul de 1 Ohm se foloseste cu un orificiu de 1,8 mm pentru debitul de aer si ofera o senzatie foarte similara cu cea oferita de o tigara traditionala. Rezistenta de 0,5 Ohmi se foloseste cu orificiul de 3,5 mm si este o varianta mai puternica ce ofera vapori mai concentrati.

Bateria Ego One 1100 mAh este dotata cu functia de afisare a nivelului de incarcare. Intre 100 si 60 % ledul acumulatorului ramane aprins permanent, intre 60 si 30 % ledul clipeste la intervale rare, intre  30 si 10 % clipeste mai rapid iar cand nivelul de incarcare ajunge sub 10 %  ledul clipeste rapid avertizand utilizatorul ca este timpul pentru incarcare. Acumulatorul Ego One se incarca cu un cablu micro USB care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii.

In pofida capacitatiilor superioare Ego One 1100 mAh  are dimensiuni relativ reduse masurand 105 mm in lungime si doar 19 mm in grosime. Toate tigarile electronice Joyetech eGo One originale au un numar de serie unic (inscris pe ambalaj) care permite verificarea autenticitatii.

Pachetul Joyetech eGo One 1100 mAh contine urmatoarele:

 § Un acumulator eGo One de 1100 mAh
 § Un atomizor eGo One cu capacitatede 1.8 ml
 § O rezistență atomizor de 1 Ohm
 § O rezistență atomizor de 0,5 Ohmi
 § Un mustiuc metalic
 § Incarcator USB + adaptor 220 V

IMPORTANT. Ego One are filet de tip 510. Daca doriti sa utilizati clearomizoare de tip Ego acest lucru este posibil doar cu montarea unui adaptor 510-Ego.Alte recomandari