logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 12 vizitatori online.

Ego One Mega 2600 mAh Joyetech

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 259,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea: Stoc Epuizat Descriere

Joyetech eGo One Mega 2600 mAh – cea mai potenta versiune

Tigara electronica Joyetech eGo One Mega 2600 –  Este ultima si cea mai puternica versiune Ego One. Modelul de 2600 mAh se remarca printr-un aspect rafinat si elegant, capacitatea mare a acumulatorului si  bogatia vaporilor generati de rezistentele de tip sub-ohm. Joyetech eGo One ofera vapori impresionanti similari cu cei produsi de mod-urile profesionale de dimensiuni mult mai mari.

Cuvantul de ordine cand vorbim de Joyetech eGo One Mega este Autonomia.  Acumulatorul de 2600 de mAh se dovedeste foarte longeviv si face fata chiar si vaperilor de cursa lunga. Acumulatorul are o putere nominala de peste 35 de Wati, fapt ce-l face compatibil cu majoritatea clearomizoarelor sub-ohm de pe piata (X Vapor, Aspire Atlantis, Kanger Subtank etc). Atomizatorul sub-ohm Ego One, cu flux de aer ajustabil,  are o capacitate extinsa de 4 ml este un veritabil generator de vapori. Nu in ultimul rand aspectul atractiv si finisajele de calitate superioara fac din Joyetech Ego One o tigara electronica ce nu poate lipsi din dotarea nici unui vaper serios.

Ego One Mega fuctioneaza cu rezistente de 1 Ohm sau 0,5 Ohmi (sub-ohm).  Modelul de 1 Ohm se foloseste cu un orificiu de 1,8 mm pentru debitul de aer si ofera o senzatie foarte similara cu cea oferita de o tigara traditionala. Rezistenta de 0,5 Ohmi se foloseste cu orificiul de 3,5 mm si este o varianta mai puternica ce ofera vapori mai concentrati.

Bateria Ego One Mega este dotata cu functia de afisare a nivelului de incarcare. Intre 100 si 60 % ledul acumulatorului ramane aprins permanent, intre 60 si 30 % ledul clipeste la intervale rare, intre  30 si 10 % clipeste mai rapid iar cand nivelul de incarcare ajunge sub 10 %  ledul clipeste rapid avertizand utilizatorul ca este timpul pentru incarcare. Acumulatorul Ego One se incarca cu un cablu micro USB care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii.

In pofida capacitatiilor superioare Ego one Mega 2600 are dimensiuni relativ reduse masurand 134.7 mm in lungime si doar 22 mm in grosime. Toate tigarile electronice Joyetech eGo One Mega originale au un numar de serie unic (inscris pe ambalaj) care permite verificarea autenticitatii.

Pachetul Joyetech eGo One Mega 2600 mAh contine urmatoarele:

 § Un acumulator eGo One de 2600 mAh
 § Un atomizor eGo One cu capacitatede 4 ml
 § O rezistență atomizor de 1 Ohm
 § O rezistență atomizor de 0,5 Ohmi
 § Un mustiuc metalic
 § Incarcator USB + adaptor 220 V

IMPORTANT. Ego One are filet de tip 510. Daca doriti sa utilizati clearomizoare de tip Ego acest lucru este posibil doar cu montarea unui adaptor 510-Ego.Alte recomandari