;
logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 9 vizitatori online.

Ego One Mini 850 mAh Joyetech

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 205,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea: Stoc Epuizat Descriere

Joyetech eGo One Mini 850 mAh – Super-portabil si eficient

Tigara electronica Joyetech eGo One Mini 850 –  Este cea mai mica vesiune Ego One. Modelul mini se remarca printr-un aspect compact si rafinat ideal pentru utilizatorii moderati dar pretentiosi. Ego One Mini, la fel ca si fratii mai mari funtioneaza cu noul model de rezistenta sub-ohm ce asigura o experienta de vapat superlativa. Joyetech eGo One, chiar si in varianta Mini ofera vapori impresionanti similari cu cei produsi de mod-urile profesionale de dimensiuni mult mai mari.

Ego One Mini fuctioneaza cu rezistente de 1 Ohm sau 0,5 Ohmi (sub-ohm). Modelul de 1 Ohm se foloseste cu un orificiu de 1,8 mm pentru debitul de aer si ofera o senzatie foarte similara cu cea oferita de o tigara traditionala. Rezistenta de 0,5 Ohmi se foloseste cu orificiul de 3,5 mm si este o varianta mai puternica ce ofera vapori mai concentrati.

Bateria Ego One Mini este dotata cu functia de afisare a nivelului de incarcare. Intre 100 si 60 % ledul acumulatorului ramane aprins permanent, intre 60 si 30 % ledul clipeste la intervale rare, intre  30 si 10 % clipeste mai rapid iar cand nivelul de incarcare ajunge sub 10 %  ledul clipeste rapid avertizand utilizatorul ca este timpul pentru incarcare. Acumulatorul Ego One se incarca cu un cablu micro USB care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii.

Ego One Mini are dimensiuni ultra-reduse masurand 109.7 mm in lungime si doar 16 mm in grosime. Toate tigarile electronice Joyetech eGo One Mini originale au un numar de serie unic (inscris pe ambalaj) care permite verificarea autenticitatii.

Pachetul Joyetech eGo One Mini 850 mAh contine urmatoarele:

 § Un acumulator eGo One de 850 mAh
 § Un atomizor eGo One cu capacitatede 1.8 ml
 § O rezistență atomizor de 1 Ohm
 § O rezistență atomizor de 0,5 Ohmi
 § Un mustiuc metalic
 § Incarcator USB + adaptor 220 V

IMPORTANT. Ego One are filet de tip 510. Daca doriti sa utilizati clearomizoare de tip Ego acest lucru este posibil doar cu montarea unui adaptor 510-Ego.Alte recomandari