;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 9 vizitatori online.

Ego One VT 2300 mAh Joyetech

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 269,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea: Stoc Epuizat Descriere

eGo One VT Joyetech 2300  – temperatură variabilă cu noile rezistente sub-ohm

eGo One VT Joyetech 2300 – este un produs original Joyetech care pe langa caracteristicile produsului clasic Ego One ofera in plus posibilitatea de a utiliza rezistențe din nichel și titan, precum și funtia de setare a temperaturii sau wattajului (low, medium sau high), prin trei valori presetate.

Cu o lungime de 142 mm (incluzând muștiucul) si un diametru de 22 mm  eGo One VT 2300 este mult mai compact decat mod-urile mai dar este capabil sa ofere o cantitate de vapori similara. Atomizator-ul inclus în kit are o capacitate mare de 4 ml cu un inel pentru reglăriea debitului de aer, după nevoile utilizatorului.

Pachetul Ego One VT vine cu trei rezistențe diferite, o varianta clasica de 1Ω, cu rezistenta de Kanthal, cu un orificiu de aer de 1,8 mm, indicata pentru vaperii care cauta senzații similare cu cele oferite de țigările clasice, o rezistenta sub-ohm cu fir de Nichel, de 0,2Ω și inca o rezistenta cu fir de Titan, de 0,4Ω. Ultimele doua  utilizeaza setarea de control al temperaturii si sunt ideale pentru cei ce doresc să producă cantitati imense de vapori.

Dacă până în prezent  doar dispozitivele mai mari  (de tip Mod: Evic VT, Istick TC etc) beneficiau de functia de control al temperaturii, acum, cu noul eGo One VT de la Joyetech, puteți utiliza atât rezistențe cu fir din Kanthal, prin activarea setarii CW (wattaj constant), cât și rezistențe din Nichel sau Titan, prin setarea CT (temperatură constantă). Temperatura de fuctionare în cazul rezistențelor Ni sau Ti  sau wattajul ce poate fi ales pentru rezistentele cufir din Kanthal, se pot vedea in tabelul de mai jos:

Acumulatorul eGo One VT de 2300 mAh dispune de șase led-uri, poziționate sub butonul de activare, pe ambele parti ale bateriei.

Cele trei led-uri din dreapta, marcate cu W, Ni și Ti, indică tipul rezistenței utilizate, respectiv modul de funcționare – wattaj variabil (W) sau temperatură variabilă (Ni sau Ti). Pentru a shimba modul de lucru (wattaj, nichel, titan) bateria trebuie oprita (5 click-uri succesive) si se tine apasat butonul de activare pentru a schimba setarea.

Celelalte trei led-uri, care sunt marcate cu literele H, M și L, arata wattajul (la rezistentele Kanthal) sau temperatura aleasă (la rezistentele Ni sau Ti). Pentru a seta temperatura sau wattajul, la L (low-scăzut), M (medium – mediu) sau H (high – înalt), apăsați succesiv butonul de activare, de trei ori, cu bateria pornită. La fiecare trei apăsari, setarea alesa se va schimba, led-ul aprins indicând modul activat.

Bateria Ego One VT 2300 este dotata cu functia de afisare a nivelului de incarcare. Intre 100 si 60 % ledul acumulatorului ramane aprins permanent, intre 60 si 30 % ledul clipeste la intervale rare, intre  30 si 10 % clipeste mai rapid iar cand nivelul de incarcare ajunge sub 10 %  ledul clipeste rapid avertizand utilizatorul ca este timpul pentru incarcare. Acumulatorul Ego One VT 2300 mAh se incarca cu un cablu micro USB care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii.

Pachetul eGo One VT Joyetech 2300 mAh contine:

· 1 acumulator eGo One VT de 2300 mAh

· 1 atomizor eGo One Mega de 4 ml

· 1 rezistență CL, Kanthal de 1Ω

· 1 rezistență CL-Ni, Nichel de 0,2Ω

· 1 rezistență CL-Ti, Titan de 0,4Ω

· 1 muștiuc metalic

· 1 cablu de reîncărcare USB

· 1 manual de utilizare

 

*Setul nu include adaptor de priză. Vă recomandăm utilizarea unui adaptor de priză de 1A.Alte recomandari