logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 2 vizitatori online.

Kanger SUBTANK Mini

 168,00 Lei

Always Free Shipping
 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Kanger

Descriere

Subtank Mini Kanger - sistem dual hibrid

Subtank Mini Kanger – este ultimul hibrid din familia Subtank, este un clearomizor premium cu un sistem hibrid dual care va permite sa folositi noua generatie de rezistente OCC Kanger sau utilizarea noii baze Mini RBA (inclusa in pachet) care va permite sa va fabricati individual rezistentele.

Subtank Mini Kanger este un clearomizor pentru amatorii pasionati. Rezistentele OCC (patentate Kanger) cu care vine echipat Subtank Mini, sunt disponibile in doua versiuni: de 0,5 si 1,2 Ohmi. Noile rezistente sunt construite cu bumbac japonez si ofera o senzatie de vapat extraordinara.  Capacitatea clearomizorului este de 4,5 ml – diametrul este de doar 22 mm si lungimea de 63 mm. Subtank Mini beneficiaza de un control fin pentru reglarea debitului de aer – prin care se poate personaliza aroma si taria vaporilor.

Kitul este compus dintr-o rezistență de 1,2 Ohmi și o rezistență de 0,5 Ohmi. Dacă doriți să folosiți rezistențele sub-ohm, veti avea nevoie de acumulatorii dedicati de genul:  eGo One, iStick 50W sau UROCK.

Pachetul contine:

 ·         1 buc. Subtank Mini Kanger
 · 2 buc. RBA 0.5 ohm
 · 1 buc. Rezistenta OCC 1.2 ohm
 · 1 buc. Rezistenta OCC 0.5 ohm
 · 1 buc. Bumbac Organic Japonez
 · 1 buc. Baza Mini RBA
 · 1 buc. Tub PYREX
 · 1 buc. Surubelnita
 · 2 buc. Surub
 · 3 buc. Oring
 · 1 buc. Manual utilizare

 
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...