logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 4 vizitatori online.

Kanger Subvod 1300 mAh Argintiu

 199,00 Lei   189,00 Lei

Always Free Shipping Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Kanger

Descriere

Kanger Subvod 1300 mAh

Kanger Subvod 1300 – urmand trendul tigarilor electronice sub-ohm de dimensiuni reduse, Kangertech a lansat Subvod, un model compact similar in dimensiuni cu modelele clasice de tip Ego dar echipat cu rezistente sub-ohm care au fost pana nu demult disponibile doar pe mod-urile de dimensiuni mari. Kanger Subvod 1300 – este astfel alegera ideala pentru utilizatorii ce doresc caracteristici tehnice superioare specifice rezistentelor sub-ohm dar nu doresc mod-uri mari incomod de folosit.

Kanger Subvod vine echipat cu o baterie cu voltaj fix de putere mare proiectata pentru rezistentele sub-ohm. Subvod are un mod de utilizare simplu ce nu necesită nici o setare manuală. Clearomizorul Toptank funcționează cu noile rezistențe SSOCC Kanger, disponibile în doua variante de 0.5Ω și respectiv de 1.2Ω .

Acumulatorul Kanger Subvod, cu o capacitate de 1300 de mAh are dimensiuni reduse avand o lungime de 90mm si diametru de 18,5mm. Bateria Subvod suporta rezistente de pana la 0,4 ohmi. Subvod are un design echilibrat si compact fiind construit dintr-un aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil. Modul de operare este foarte simplu si nu necesita setari complicate. Bateria se incarca prin intermediul unui port micro-usb și beneficiaza de funcția pass-through, putând fi utilizat în timpul reîncărcării. Bateria Kanger Subvod are o conexiune tip 510. Daca doriti sa folositi alte clearomizoare cu conexiune eGo, veți avea nevoie si de un adaptor 510-eGo.

Clearomizorul Toptank Nano are o capacitate de 3.2 ml si este fabricat din aliaj de aluminiu si sticla Pyrex cu functia de reglare a debitului de aer. Alimentarea cu lichid se face prin partea superioara. Toptank Nano poate fi folosit si cu alti acumulatori sub-ohm cu conexiune 510.

Kitul Kanger Subvod 1300 mAh contine:

· 1 baterie Kanger Subvod 1300 mAh

· 1 clearomizor Toptank Nano 3.2 ML

· 1 rezistență SSOCC 0.5 Ω

· 1 tub Pyrex de rezervă

· 1 cablu de reîncărcare USB

· 1 manual de utilizare

Modelul Kanger Subvod 1300 original, are un număr unic de serie afisat pe ambalaj, care permite verificarea autenticitatii produsului. 
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...