;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 10 vizitatori online.

Kanger Subvod 1300 mAh Negru

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 199,00 Lei

Always Free Shipping Stoc Epuizat Descriere

Kanger Subvod 1300 mAh

Kanger Subvod 1300 – urmand trendul tigarilor electronice sub-ohm de dimensiuni reduse, Kangertech a lansat Subvod, un model compact similar in dimensiuni cu modelele clasice de tip Ego dar echipat cu rezistente sub-ohm care au fost pana nu demult disponibile doar pe mod-urile de dimensiuni mari. Kanger Subvod 1300 – este astfel alegera ideala pentru utilizatorii ce doresc caracteristici tehnice superioare specifice rezistentelor sub-ohm dar nu doresc mod-uri mari incomod de folosit.

Kanger Subvod vine echipat cu o baterie cu voltaj fix de putere mare proiectata pentru rezistentele sub-ohm. Subvod are un mod de utilizare simplu ce nu necesită nici o setare manuală. Clearomizorul Toptank funcționează cu noile rezistențe SSOCC Kanger, disponibile în doua variante de 0.5Ω și respectiv de 1.2Ω .

Acumulatorul Kanger Subvod, cu o capacitate de 1300 de mAh are dimensiuni reduse avand o lungime de 90mm si diametru de 18,5mm. Bateria Subvod suporta rezistente de pana la 0,4 ohmi. Subvod are un design echilibrat si compact fiind construit dintr-un aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil. Modul de operare este foarte simplu si nu necesita setari complicate. Bateria se incarca prin intermediul unui port micro-usb și beneficiaza de funcția pass-through, putând fi utilizat în timpul reîncărcării. Bateria Kanger Subvod are o conexiune tip 510. Daca doriti sa folositi alte clearomizoare cu conexiune eGo, veți avea nevoie si de un adaptor 510-eGo.

Clearomizorul Toptank Nano are o capacitate de 3.2 ml si este fabricat din aliaj de aluminiu si sticla Pyrex cu functia de reglare a debitului de aer. Alimentarea cu lichid se face prin partea superioara. Toptank Nano poate fi folosit si cu alti acumulatori sub-ohm cu conexiune 510.

Kitul Kanger Subvod 1300 mAh contine:

· 1 baterie Kanger Subvod 1300 mAh

· 1 clearomizor Toptank Nano 3.2 ML

· 1 rezistență SSOCC 0.5 Ω

· 1 tub Pyrex de rezervă

· 1 cablu de reîncărcare USB

· 1 manual de utilizare

Modelul Kanger Subvod 1300 original, are un număr unic de serie afisat pe ambalaj, care permite verificarea autenticitatii produsului.