logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 4 vizitatori online.

Aramax Vaping Pen - Negru

 69,00 Lei

Cantitate:Detaii

  • Produs de: RITCHY GROUP. LTD

Descriere

Aramax Vaping Pen 

 

Aramax Vaping Pen este o tigara electronica compacta fabricata de Ritchy cunoscut pentru lichidele premium Liqua si Aramax. Caracteristicile principale ale Aramax Vaping Pen sunt designul atractiv, acumulator passtrough si clearomizoare dual coil sevisabile.

Acumulatorul Aramax este dotat cu funcția usb passthrough care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii. Bateria Aramax din kitul de start are o capacitate de 900 mAh,  dimensiuni reduse si un design placut.

Clearomizoarele Aramax functioneaza cu rezistente dual coil de 1,8 ohmi ce garanteaza vapori generosi si redau aromele intr-un mod realist. Capacitatea noului clearomizor Aramax este de 2 ml – suficient pentru majoritatea vaperilor moderati. Clearomizorul Aramax este servisabil – este necesara doar schimbarea rezistentei cand aceasta nu mai functioneaza corespunzator. Costurile de exploatare sunt reduse.

Pachetul Aramax Vaping Pen contine cablul de incarcare USB (cu care se poate incarca la laptop sau calculator) dar nu si adaptor de priza cu iesire USB care perimite incarcarea de la retaua electrica. Optional adaptorul poate fi ahizitionat din meniul dreapta sus.

Pachetul Aramax Vaping Pen contine:

   1 x Acumulator Aramax de 900 mA (fara filet 510)

   1 x Clearomizor Aramax 2  ml cu rezistenta dual coil de 1,8 ohmi

   1 x Cablu de incarcare USB

   1 x Manual de utilizare
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...