;
logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 10 vizitatori online.

Tigara electronica Aramax Vaping Pen - Negru

din 5 stele!Recenzii curente: 6

 75,00 Lei   64,00 Lei

Cantitate:Detaii

Recenzii curente: 6


Descriere

Aramax Vaping Pen  

Aramax Vaping Pen este o tigara electronica premium fabricata de Ritchy cunoscut pentru lichidele premium Liqua si Aramax. Caracteristicile principale ale Aramax Vaping Pen sunt designul atractiv, acumulator passtrough si clearomizoare dual coil sevisabile.

Acumulatorul Aramax este dotat cu funcția usb passthrough care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii. Bateria Aramax din kitul de start are o capacitate de 900 mAh,  dimensiuni reduse si un design placut.

Clearomizoarele Aramax functioneaza cu rezistente dual coil de 1,8 ohmi ce garanteaza vapori generosi si redau aromele intr-un mod realist. Capacitatea noului clearomizor Aramax este de 2 ml – suficient pentru majoritatea vaperilor moderati. Clearomizorul Aramax este servisabil – este necesara doar schimbarea rezistentei cand aceasta nu mai functioneaza corespunzator. Costurile de exploatare sunt reduse.

Pachetul Aramax Vaping Pen contine cablul de incarcare USB (cu care se poate incarca la laptop sau calculator) dar nu si adaptor de priza cu iesire USB care perimite incarcarea de la retaua electrica. Optional adaptorul poate fi ahizitionat din meniul dreapta sus.

Pachetul Aramax Vaping Pen contine:

   1 x Acumulator Aramax de 900 mA (fara filet 510)

   1 x Clearomizor Aramax 2  ml cu rezistenta dual coil de 1,8 ohmi

   1 x Cablu de incarcare USB

   1 x Manual de utilizare

Rezistente si clearomizoare pentru acest model gasiti click aici.

Pentru celelalte modele de tigari electronice click aici.

Aveti nevoie si de lichide pentru tigari electronice click aici? .Alte recomandari