logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 2 vizitatori online.

Liqua Q Vaping Pen - Alb

 99,00 Lei

Always Free Shipping

 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: RITCHY GROUP. LTD

Descriere

LiQua Q Vaping Pen - ALB – linii atractive, constructie compacta

 

LiQua Q Vaping Pen este o tigara electronica compacta fabricata de Ritchy cunoscut pentru lichidele premium Liqua. Caracteristicile principale ale Liqua Q sunt designul atractiv, acumulator passtrough si clearomizoare dual coil sevisabile.

Acumulatorul LiQua Q este dotat cu funcția usb passthrough care permite utilizarea tigarii electronice in timpul incarcarii. Bateria Liqua Q din kitul de start are o capacitate de 650 mAh – optional se pot achizitiona si baterii de capacitate extinsa (de 900 mAh).  Bateria Liqua Q are dimensiuni reduse si un design placut.

Clearomizoarele LiQua Q functioneaza cu rezistente dual coil de 2 ohmi ce garanteaza vapori generosi si redau aromele intr-un mod realist. Capacitatea noului clearomizor Liqua Q este de 2 ml – suficient pentru majoritatea vaperilor moderati. Clearomizorul Liqua Q este servisabil – este necesara doar schimbarea rezistentei cand aceasta nu mai functioneaza corespunzator. Costurile de exploatare sunt reduse.

Acumulatorii Liqua Q au integrata funtiile de protectie de supraincarcare,  descarcare completa si scurt-circuit. Acumulatorul Liqua Q este echipat cu filet de tip Ego/510 si este compatibil cu majoritatea clearomizoarelor din comert.

Pachetul Liqua Q Vaping Pen contine cablul de incarcare USB (cu care se poate incarca la laptop sau calculator) dar nu si adaptor de priza cu iesire USB care perimite incarcarea de la retaua electrica. Optional adaptorul poate fi ahizitionat din meniul dreapta sus.

Pachetul Liqua Q Vaping Pen contine:

   1 x Acumulator Liqua Q de 650 mA

   1 x Clearomizor Liqua Q 2 ml cu rezistenta dual coil de 2 ohmi

   1 x Cablu de incarcare USB

   1 x Manual de utilizare
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...