logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 14 vizitatori online.

Clearomizor Aspire BVC ET - 1.8ml

din 5 stele!Recenzii curente: 2

 19,00 Lei

Culoarea:

Cantitate:Detaii

Recenzii curente: 2


Descriere

Clearomizor Aspire BVC ET servisabil. Noul model Aspire ET vine echipat cu ultima generatie de rezistente verticale de tip BVC (back vertical coil). 

Acumulatori compatibili cu Cleromizorul Aspire BVC gasiti AICI

Fata de modelele mai vechi (echipate cu rezistente BDC) noul clearomizor Aspire BVC ofera o aroma mai veridica si asigura o experienta de vapat iesita din comun. Pereti construiti din fibre ceramice ce asigura o exploatare indelungata fara gust de ars.

Modelul Aspire BVC este compus din doua elemente: corp clearomizor si rezistenta clearomizor (consumabil). Corpul clearomizorului poate fi refolosit de mai multe ori si nu trebuie schimbat. Singurul element consumabil este rezistenta clearomizorului. 

Caracteristici:
  • capacitate lichid maxima  1.8 ml
  • rezistenta BVC: 1.8 ohmi (rezistente disponibile 1,6 - 1,8 - 2,1 Ohmi)
  • tub rezistent gradat de calitate superioara, etans - nu curge
  • model compact - design placut
  • compatibil cu bateriile Ego-T 1100 mAh, Vision, Kgo 1300 mAh, Ego-V V4 1300 mAh. Nu este compatibil cu acumulatorii Evalse cu voltaj variabil.
Acumulatorii clasici Ego-T cu voltaj fix (4,2 V) functioneaza cel mai bine cu rezistentele Aspire BVC de 1,6 ohmi. Pentru rezistentele de 1,8 si 2,1 ohmi recomandam utilizarea de acumulatori cu voltaj variabil setati la 4,5 si respectiv 5 V. Exploatarea rezistentelor cu un voltaj mai mic poate duce la formarea condensului in tubul ce face legatura cu rezistenta.

Disponibil pe urmatoarele culori: transparent, fumuriu, albastru, verde, rosu, purpuriu si galben. Selectati culoarea preferata din meniul dreapta sus. 

Incarcarea clearomizorului Aspire ET BVC se face prin desurubarea bazei clearomizorului. Alte recomandari