logo

m menu image m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 14 vizitatori online.

Tigara electronica Aprire BVC ET - DUO - 1300 mAh

 159,00 Lei

Always Free Shipping

Culoarea:

 Stoc Epuizat 


Detaii

 • Produs de: Hibrid: Aspire - Greenvaper

Descriere

Tigara electronica Aspire BVC ET DUO 1300mAh (pachet cu doua tigari electronice). 

Disponibil in urmatoarele culori: negru mat, argintiu, Selectati culoarea preferata in meniul dreapta sus.

Pachetul contine:

 • 2 x Tigari electronice Aspire BVC ET compuse din:
  • 2 acumulatori KGO Li-Polymer 1300 mAh cu buton manual (functie pornit/oprit prin apasarea butonului de 5 ori intr-un interval de 3 secunde). Functie LED de afisare a starii de incarcare (verde 70-100%, albastru 30-70% si rosu pentru 0-30%)
  • 2 x Clearomizoare Aspire BVC ET 1.8 ohmi, capacitate 3 ml
 • Incarcator USB ultra-rapid 420 mAh (incarca un acumulator de 1100 mAh in 2.5 ore)
 • Adaptor de priza AC 110-240v 50/60Hz - 500 mAh
 • Instructiuni de utilizare in limba romana.
 • Totul intr-o trusa neagra de piele sintetica pentru transport.

Utilizare simpla.  Rezistenta  din noul clearomizor Aspire BVC este servisabila si este proiectata pentru un inalt nivel de durabilitate. Clearomizorul BVC Aspire este dotat cu ultima generatie de rezistente verticale si cu pereti inveliti in fibre ceramice. Acest sistem are mai multe avantaje fata de modelul precedent BDC (back dual coil). Modelul Aspire BVC reda aromele mult mai fin si genereaza o cantitate de vapori impresionanta.

Clearomizorul este transparent si gradat. Printr-o privire rapida puteti vedea cat de mult lichid contine, si daca este nevoie sa fie reumplut. Reincarcarea este foarte facila, trebuie doar sa desurubati baza inferioara a clearomizorului si sa turnati lichid in tubul clearomizorului, fara a inunda cilindrul metalic din centru. Reinsurubati baza si va veti putea bucura, intr-un mod simplu, de o aroma unica si vapori generosi.

Eficient. Fata de modelele anterioare clearomizorul Aspire BVC nu este predispus la scurgeri nici prin partea de sus a sa si nici la extremitatea inferioara care se infileteaza la baterie. Rezistentele de schimb, le puteti gasi in magazinul nostru www.vapori.ro , la un cost minimal. Aspire BVC  ofera utilizatorilor un TH puternic, o aroma fidela si vapori bogati. Comparativ cu alte clearomizoare, sistemul  Aspire BVC genereaza nori de vapori care vor satistface si cel mai exigent ultilizator de tigara electronica.

Capacitate mare - Clearomizorul Aspire BVC ET se poate alimenta cu 3 ml de lichid. Ceea ce inseamna ca trebuie incarcat mult mai rar decat modelele Aspire de 1.8 ml.

Aspire ET BVC are un design inovativ si compact, dotat cu structura foarte rezistenta, noul kit de tigara electronica Aspire BVC, va oferi satisfactie maxima la costuri de exploatare modeste.

Certificate de conformitate: CE, RoHS, FCC & MSD.

Important: Tigara electronica Aspire BVC nu este incarcata cu lichid. Pentru a putea utiliza tigara va recomandam sa achizitionati un lichid de reincarcare de AICI.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...