logo

m menu image m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 5 vizitatori online.

Tigara electronica Aprire BVC ET - Ego-V V4 - Voltaj Variabil

 154,00 Lei   135,00 Lei

Always Free Shipping Stoc Epuizat 


Detaii

 • Produs de: Hibrid: Aspire - Greenvaper

Descriere

Noul acumulator Ego-V V4 este insotitorul ideal al clearomizorulului Aspire BVC. Noua generatie de rezistente BVC fuctioneaza excelent cu acumulatorii cu voltaj variabil. Fabrica Aspire recomanda folosirea unei plaje de voltaj pentru fiecare tip de rezistenta in parte. Rezistentele Aspire de 1.6 ohmi functioneaza cel mai bine intre 3 - 4.2 V, modelul de 1.8 ohmi intre 3 - 5 V si modelul de 2.1 ohmi intre 3 - 6 V. 

Pachetul contine:

 • 1 x Acumulator Ego-V V4 - 1300 mAh
 • 1 x Clearomizor Aspire BVC ET 1.8 ohmi, capacitate 3 ml
 • Cablu de incarcare mini-USB to USB
 • Cutie eleganta de cadou
 • Instructiuni de utilizare 

Utilizare simpla.  Rezistenta  din noul clearomizor Aspire BVC este servisabila si este proiectata pentru un inalt nivel de durabilitate. Clearomizorul BVC Aspire este dotat cu ultima generatie de rezistente verticale si cu pereti inveliti in fibre ceramice. Acest sistem are mai multe avantaje fata de modelul precedent BDC (back dual coil). Modelul Aspire BVC reda aromele mult mai fin si genereaza o cantitate de vapori impresionanta.

Clearomizorul este transparent si gradat. Printr-o privire rapida puteti vedea cat de mult lichid contine, si daca este nevoie sa fie reumplut. Reincarcarea este foarte facila, trebuie doar sa desurubati baza inferioara a clearomizorului si sa turnati lichid in tubul clearomizorului, fara a inunda cilindrul metalic din centru. Reinsurubati baza si va veti putea bucura, intr-un mod simplu, de o aroma unica si vapori generosi.

Eficient. Fata de modelele anterioare clearomizorul Aspire BVC nu este predispus la scurgeri nici prin partea de sus a sa si nici la extremitatea inferioara care se infileteaza la baterie. Rezistentele de schimb, le puteti gasi in magazinul nostru www.vapori.ro , la un cost minimal. Aspire BVC  ofera utilizatorilor un TH puternic, o aroma fidela si vapori bogati. Comparativ cu alte clearomizoare, sistemul  Aspire BVC genereaza nori de vapori care vor satistface si cel mai exigent ultilizator de tigara electronica.

Capacitate mare - Clearomizorul Aspire BVC ET se poate alimenta cu 3 ml de lichid. Ceea ce inseamna ca trebuie incarcat mult mai rar decat modelele Aspire de 1.8 ml.

Aspire ET BVC are un design inovativ si compact, dotat cu structura foarte rezistenta, noul kit de tigara electronica Aspire BVC, va oferi satisfactie maxima la costuri de exploatare modeste.

VOLTAJ VARIABIL 

Fata de generatia mai veche V3, Acumulatorul Ego-V V4 1300mAh are integrata o functie care recomanda utilizatorului ce voltaj functioneaza cel mai bine pentru fiecare clearomizor in parte. Ego-V V4 pe langa functia de voltaj variabil beneficiaza si de functia de reglare a puterii intre 3-15 Wati. O alta functie inovativa este cea de citire a rezistentei exprimata in Ohmi. Ego-V vine echipat cu un LCD care permite vizualizarea informatiilor legate de gradul de incarcare si voltajul si puterea setata.

Caracteristici tehnice:

 • NOU calculeaza si recomanda voltajul adecvat pentru rezistenata montata
 • Putere nominala 1300 mAh, limitare la 2,5 Amperi
 • Functie de afisare a rezistentei Ohmi
 • Functie de voltaj variabil intre 3-6V in trepte de 0,1V
 • Putere variabila intre 3-15 Wati
 • Display digital
 • Functie Passthrough
 • Functie de protectie 5 click (poate fi pornit sau oprit prin 5 apasari succesive)
 • Functie Smart Auto Look ( se decupleaza automat daca butonul de actionare ramane activ mai mult de 10 secunde)
 • Dimensiuni: Lungime 140 mm, Latime 17 mm
 • Compatibil cu toti atomizatorii cu pas EVOD/T3S/510/Ego/Ego-T/Ego-CE4


Voltajul recomandat pentru diferitele tipuri de rezistente:

Baterie/Voltaj

Single Coil

 Dual Coil 

Ego-T 4,2V

2.0 - 2.5 ohmi

1.5-1.7 ohmi

5v (Variable Voltage)

2.5- 3.2 ohmi

2 ohmi

6v (Variable Voltage)

3.2 ohmi si mai sus

2.5 ohmi

Clearomizoarele CE4, CE5, Evod si T3S sunt echipate cu o singura rezistenta de 2,2 ohmi (single coil). Ele functioneaza cel mai bine in plaja de 4-4,2 V. Atomizoarele de 3-3,5 ohmi (ego standard si unele ego-t) functioneaza cel mai efficient la 4,6-5 V.

Este important sa setati corespunzator voltajul acumulatorului. Setarea un voltaj mai ridicat decat indicat pentru rezistenta atomizorului poate duce la distrugerea atomizatorului.


VOLTAJ STABIL

.
Acumulatorii tipici Ego-T furnizeaza un voltaj descendent intre 4,2 - 3,7 V in functie de stadiul de incarcare al acumulatorului. Astfel in momentul in care sunt proaspat incarcati, acumulatorii ego-t, functioneaza la 4,2 V  dar pe masura ce se descarca voltajul furnizat scade si el pana la 3,7 V (moment in care acumulatorul trebuie incarcat). Datorita acestui fapt vaporii sunt furnizati in mod inegal in functie de gradul de incarcare al acumulatorului.

Acumulatorul Ego-V V4 ofera un voltaj fix (setatabil de utilizator intre 3 - 6 V) care nu se modifica in functie de gradul de incarcare al acumulatorului. Din aceasta cauza, cand folositi acumulatorul Ego V V4, primul si ultimul fum sunt de aceiasi consistenta.

FUNCTIE PASSTHROUGH

Datorita functiei Passthrough, acumulatorul Ego-V V4, poate fi folosit si in timp ce se incarca. Portul de incarcare (mini USB) al acumulatorului este in partea inferioara.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...