logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 6 vizitatori online.

Tigara electronica CE5 - Duo 1300 mAh - Voltaj variabil

 179,00 Lei   149,00 Lei

Always Free Shipping

 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Sailebao - Green Vaper

Descriere

Tigara electronica Ego CE5, este echipata cu noua generatie de clearomizoare servisabile CE5 si cu acumulatori Evalse de 1300 mAh cu voltaj variabil. Corpul clearomizorului Evod este metalic si are mustiucul nedetasabil, in acest fel nu mai exista riscul scurgerii de lichid.

Evalse 1300 este un acumulator de tip Twist - Spinner care este dotat cu functia de voltaj variabil in plaja de tensiune 3,2 - 4,8 V cu pas de 0,1 V. Acesta gama de tensiune este suficienta pentru a asigura o experienta de vapat excelenta pentru majoritatea vaperilor. Setarea se face foarte usor prin rotirea discului ce se afla la baza bateriei. Odata setata tensiunea aceasta ramane constanta pana la epuizarea completa a acumulatorului.

Disponibil in urmatoarele culori: negru mat, argintiu, albastru metalizat si rosu metalizat. Selectati culoarea preferata in meniul de mai sus.

Pachetul contine:

  • 2 x Tigari electronice CE5 compuse din:
    • 2 acumulatori Evalse spinner Li-Polymer 1300 mAh cu buton manual - cu setare a voltajului intre 3,2 -4,8 V. Functie pornit/oprit prin apasarea butonului de 5 ori intr-un interval de 3 secunde.
  • 2 Clearomizoare CE5 - (cu rezistenta inclusa) Fumurii cu fitile lungi (vers. 2).
  • Incarcator USB ultra-rapid 420 mAh (incarca un acumulator de 1100 mAh in 2.5 ore)
  • Adaptor de priza AC 110-240v 50/60Hz - 500 mAh
  • Instructiuni de utilizare in limba romana.
  • Totul intr-o cutie eleganta de piele sintetica pentru transport.

 

Certificate de conformitate:CE, RoHS, FCC & MSD.

Important: Tigara electronica Ce5 nu este incarcata cu lichid. Pentru a putea utiliza tigara va recomandam sa achizitionati un lichid de reincarcare de AICI.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...