;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 8 vizitatori online.

ARAMAX - Green Tobacco - 10ml

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 19,00 Lei Stoc Epuizat Descriere

PROMOTIE -  Cumpărați minim 5 lichide Aramax și beneficiați automat de o reducere de 1 Leu pentru fiecare lichid cumpărat.

Aramax Green Tobacco un mix placut de arome de tutun.

Contine: 1buc. Lichid tigari ARAMAX sigilat, 10ml.

Noile lichide Aramax va vor convinge imediat datorita aromelor delicioase care folosesc o formula noua de 50% VG - 50% PG. Lichidul Aramax este un lichid calitativ cu un pret atractiv produs de corporatia care produce si lichidele Liqua. Lichid Aramax de 10 ml respecta directivele europene TPD privind continutul si etichetarea. 

Lichidele de tigari electronice Aramax au fost create conform directivei: placere maxima! Rețetele Aramax sunt echilibrate si ofera un plus de savoare, datorita concentratiei mai ridicate de aroma si, nu in ultimul rand, un pret mai avantajos fata de alte lichide premium de calitate comparabila.

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 18mg (tare), 12mg (mediu) si 0mg (fara nicotina).

Atentie: Acest produs contine nicotina. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.


Alte recomandari