;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 7 vizitatori si 
2 membri online.

Baze VG si PG - Fară Nicotină

In diversitate sta frumesetea. Fiecare individ este unic in felul lui, avem gusturi si perceptii diferite. Din acest motiv apare in mod natural dorinta de folosi produse personalizate si adaptate pentru nevoile proprii. Urmand acesta ratiune producatorii de lichide de tigari s-au decis sa puna la indemana vaperilor ingredientele necesare pentru prepararea lichidului perfect. Aroma si nivelul de nicotina pot fi astfel perfect controlate si adaptate pentru a obtine lichidul de tigari electronice potrivit.

Toatele lichidele pentru tigari electronice sunt compuse dintr-o baza, o aroma si nicotina (nic shot). Bazele de licid de tigari sunt de doua tipuri VG (glicerina vegetala) si PG (propilenglicol) - cele doua variante pot fi mixate intre ele. Glicerina vegetala din lichidele de tigari este responsabila pentru vaporul dens; propilenglicolul ofera senzatia de TH (engleza throat hit) – expresie ce desemneaza senzatia “de lovitura” similara cu cea oferita de tigarile clasice. Practic lichidele cu continut mai mare de PG ofera o senzatie de saturatie mai puternica – nicotina se simte mai tare.

Bazele pot fi folosite asa cum sunt sau pot fi amestecate cu lichide aromate si nicshot-uri (shoturi de nicotina) pentru a obtine lichidul perfect adaptat pentru fiecare dintre noi.
Baza Premium Cloud 100% VG - 300 ml

Baza Premium Cloud 100% VG - 300 ml


 35,00 Lei


 Stoc Epuizat 


Baza Premium Super Vape 100% VG - 120 ml

Baza Premium Super Vape 100% VG - 120 ml


 19,00 Lei


 Stoc Epuizat 

Baza Premium Vap Fip 50%VG-50%PG 200 ml

Baza Premium Vap Fip 50%VG-50%PG 200 ml


 19,00 Lei


 Stoc Epuizat 
Recomandarile noastre