logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 8 vizitatori online.

Vaplus - Rich Caramel - 10 ml

 23,00 Lei

Concentratia: Stoc Epuizat 


Detaii

Descriere


Vaplus Rich Caramel are o aroma placuta tutun caramelizat.

Contine: 1buc. Lichid Vaplus sigilat, 10ml, cu capac de protectie pentru copii.

Vaplus este un lichid de tigari produs si ambalat in Marea Britanie, toate ingredientele fiind produse in Uniunea Europeana. Vaplus nu contine propilen-glicol ca si majoritatea lichidelor care se gasesc pe piata. Ingredientul de baza din Vaplus este Glicerina Vegetala o substanta fara riscuri pentru sanatate si care nu poate genera reactii alergice. Din dorinta de a obtine un lichid cat mai pur Vaplus utilizeaza doar o cantitate foarte de redusa de aromozatizanti si nu contin coloranti. Din aceasta cauza lichidele Vaplus sunt transparente si au arome foarte usoare si subtile. Gama Vaplus contine nicotina cu o puritate de 99.8%. Pentru a asigura costuri de productie reduse si implicit un pret final mai mic pentru clienti lichidele Vaplus se livreaza in plicuri antisoc (nu in cutii). Pretul lichidelor cu nicotina Vaplus contin acciza reglementata din 1 ianuarie 2016. Pretul lichidelor Vaplus fara nicotina este de 18 Ron. 

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 24mg (extra tare), 18mg (tare), 12mg (mediu), 6mg (slab) si 0mg (fara nicotina). 

Interzis minorilor. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.

 Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...