logo

TNT

Facebook

Cine este Online?

 15 vizitatori online.

LIQUA - Mix Cherribakki - 10ml

 24,00 Lei   16,00 Lei



 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: RITCHY GROUP. LTD

Descriere

Liqua Mix Cherribakki.

Contine: 1buc. Lichid LIQUA sigilat, 10ml.

PROMOTIE -  Cumpărați minim 5 lichide Liqua și beneficiați automat de o reducere de 3 Lei pentru fiecare lichid cumpărat. Trebuie sa va autentificati in contul de client si sa dati click pe butonul "Finalizeaza comanda" pentru a se aplica discountul.

LIQUA este un lichid premium produs in Uniunea Europeana de Ritchy Group LTD. Lichide Liqua de 10 ml respecta directivele europene TPD privind continutul si etichetarea. Noile lichide Liqua au aceleasi arome excelente cu care deja ne-am obisnuit, folosind o formula noua de 50% VG - 50% PG care asigura vapori mai multi datorita continutului ridicat de VG. 

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 18mg (tare), 12mg (mediu), 6mg (slab), 3mg (extra slab) si 0mg (fara nicotina).


  

Acest produs contine nicotina. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.





Alte recomandari