;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 12 vizitatori online.

Nicshot 10 ML Liqua, Halo

"Nicshot" sunt lichide de tigari electronice compuse dintr-o baza, de regula un mix de PG/VG, si nicotina intr-o concetratie de 18-20 mg (maximul permis de legislatia europeana). Shot-urile de nicotina pot fi amestecate cu alte arome si baza VG/PG pentru a obtine lichidul perfect adaptat pe gusturile fiecaruia. Majoritatea lichidelor de tip "nic shot: nu au nici o aroma (cu exceptia Halo Mentol).

Nicotina folosita in procesul de fabricatie a shoturilor de nicotina este de doua feluri. Varinta de baza se regaseste in marea majoritate a lichidelor de tigari. A doua varianta sunt sarurile de nicotina (Nicsalt), care datorită compatibilității biologice, este o formă de nicotină care este absorbită în sistemul sanguin mult mai rapid. Tăria percepută în timpul inhalării, chiar și folosind  concentrații mari de nicotină, este redusă  și permite utilizatorilor să folosească  lichide de țigări mai puternice.

Pentru vaperii care nu prefera arome - nicshot-ul poate fi consumat direct fara mixare, asa cum este, sau poate fi diluat doar cu o baza pentru a reduce continutul de nicotina (in acest fel lichidul nu va avea aroma si se poate reduce continutul de nicotina).


Recomandarile noastre