;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 8 vizitatori online.

AMERICAN TOBACCO - Rebeliq 40 ml fara nicotina

din 5 stele!Recenzii curente: 1

 29,00 LeiCantitate:Detaii

Recenzii curente: 1


Descriere

SE ADUCE LA COMANDA. LIVRARE IN 2-3 ZILE LUCRATOARE.

Lichid Rebelliq AMERICAN TOBACCO 40 de ml în sticluțe de 60 de ml (20 ml disponibili pentru amestecul nicshoturi cu nicotină)

Lichidele de tigari Rebelliq (cu un plus de aromă) sunt concepute ca si o soluție mai economică pentru utilizatorii de tigari electronice care folosesc  lichide fără nicotină sau lichide cu o concentrație de 3 mg/ml sau 6 mg/ml. Sticluțele se livreaza cu un capac standard, pentru agitarea conținutului după adăugarea nicshotuluii, și separat, un cap picurător, care se montează după prepararea lichidului, perfect pentru alimentarea clearomizoarelor (atomizoarelor). 

Costuri reduse. Prin amestecarea lichidelor Rebeliq cu doua nicshoturi de 18 mg obtinem un lichid de 60 de ml cu concentratia de 6 mg la pretul de 59 Ron (garantat cel mai avantajos pret in momentul actual).

Lichidele pentru tigari electronice Rebelliq sunt ambalate în sticluțe de 60 de ml care permit adăugarea a maxim 20 de ml de bază cu sau fără nicotină. Cei 40 de ml de lichid pregătiți conțin un plus de aromă, pentru a nu se dilua astfel gustul, dupa adaugarea nicshotului.

Lichidul Rebeliq se poate utiliza în următoarele variante :

  • · se foloseste asa cum e livrat – 40 de ml de lichid fără nicotină, foarte aromat
  • · se adaugă 10-20 de ml de bază fără nicotină – rezultă 50 sau 60 de ml de lichid fără nicotină, cu aroma specifica
  • · se adaugă un nicshot (bază cu nicotină de 18 mg/ml) –  rezultă 50 de ml de lichid, cu tăria de 3.6 mg/ml
  • · se adaugă două nicshoturi  de 18 mg/ml – rezultă 60 de ml de lichid aromat, cu tăria de 6 mg/ml.

 

Puteti adauga din meniul din dreapta sus baze de nicotina (nicshoturi ) suplimentare. Alegeti  1 nicshot pentru a obtine un ameste de 50 de ml cu taria de 3,6 mg si 2 nicshoturi pentru a obtine un lichid de 60 ml cu concentratia de  de 6 mg.

Caracteristici:

Tip lichid – lichid fără nicotină, cu plus de aromă

Destinatie – se utilizează ca atare sau sepoate amesteca  cu baze cu sau fără nicotină

Cantitate – 40 de ml de lichid fără nicotină, cu plus de aromă

Volum  recipient – 60 de ml

Producatorul firma Mai Bioplant este un producător cu experienta de lichide și arome concentrate, cu linii de producție în România și UK . Mai Bioplant utilizează doar ingrediente de calitatea cea mai buna, produse in EU. Gama Rebelliq Plus aroma conține o selecție unică de arome, reprezentând o soluție  economică pentru utilizatorii ce folosesc lichide fără nicotină, sau cu concentratie de nicotina redusă, de 3 sau 6 mg/ml.

Pentru mai multe lichide de tigari click aici. Pentru oferta noastra completa de tigari electronice aici.Alte recomandari