;

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 11 vizitatori online.

HALO - Nicsalt - 10ml - 20 mg

din 5 stele!Recenzii curente: 0

 18,00 Lei

Cantitate:
Descriere

Nicsalt Halo Fusion 20 mg este un lichid de tigari pur (fara arome) poate fi folosit in mix cu alte lichide fara nicotina pentru a creste concentratia de nicotina sau poate fi consumat de asa cum este de vaperii care nu prefera arome.

NIC SALT Halo - Sărurile de nicotină sunt o noua formă de nicotină folosită pentru prepararea lichidelor de țigări. Multi vaperi consideră sărurile de nicotină că oferă o experiență mai  satisfăcătoare decât nicotina convențională folosită în prepararea majoritatății lichidelor de țigări. Datorită compatibilității biologice, aceasta formă de nicotină este absorbită în sistemul sanguin mult mai rapid. Tăria percepută în timpul inhalării, chiar și folosind  concentrații mari de nicotină, este redusă  și permite utilizatorilor să folosească  lichide de țigări mai puternice. Posibilitatea  inhalării unei cantități mai mari de nicotină per puf, este motivul pentru care sărurile de nicotină sunt  mai satisfăcătoare.

Lichidul Nicsalt Halo cu săruri de nicotină este perfect pentru țigările electronice de joasă tensiune și modurile de tip capsulă.

Este  important să țineți cont de intensitatea lichidului cu săruri de nicotină, mai ales pentru utilizatorii de dispozitive de mare tensiune. Din cauza ușurinței cu care se poate supradoza, vă rugăm să fiți responsabili în utilizarea produsului.


Contine: 1buc. Lichid Halo Nicsalt sigilat, 10ml - 20mg (baza nicotina - nicshot).

 

Halo este un brand premium american care respecta directivele europene TPD privind continutul si etichetarea. Noile lichide Halo au o formula noua de 50% VG - 50% PG care asigura vapori mai multi datorita continutului ridicat de VG. 

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 20mg (tare).

Nicshot-urile se pot dilua foarte bine in lichide fara nicotina: HaloRebbeliqLiquaFlavor Madness si Aramax Shortfill.

Pentru oferta noastra competitiva de kituri de tigari electronice click aici.


  

Acest produs contine nicotina. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.Alte recomandari