;
logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 12 vizitatori online.

Plata Produse

Plata pentru produsele comandate din magazinul nostru se poate face prin doua modalitati: 

1. Ramburs  - direct la curier in numerar in momentul in care primiti comanda.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Visa sau Mastercard, EuPlatesc

La finalizarea comenzii, se poate opta pentru plata Online cu card bancar prin EuPlatesc, pentru cardurile Visa, Visa Electron, Maestro și MasterCard.

Daca ați ales metoda de plată „Online prin card bancar”, după finalizarea comenzii, este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plată online sigură?

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și MasterCard / Maestro), se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard


3. Cu cardul de cumparaturi in rate egale fara dobanda

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 3 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card  cardurile de cumpărături:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Metoda de plata poate fi selectata in timpul procedurii de checkout.