logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 5 vizitatori online.

Cartomizor Ego Dual Coil LR - 5 ml

 15,00 Lei

Culoarea: Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Shenzhen Smok Technology Co. LTD

Descriere

Cartomizoarele eGo Dual Coil LR au o capacitate de max. 5 ml si sunt dotate cu doua rezistente fata de o rezistenta in atomizatoarele clasice 510 si Ego-T. Din acest motiv cartomizatoarele ego dual coil produc o cantitate de vapori cu 40% mai mare decat atomizatoarele Ego si Ego-T clasice.


Cartomizoarele eGo Dual Coil sunt perfect compatibile cu acumulatorii Ego si Ego-T.

  • Capacitate bruta de 5 ml (de patru ori mai mare decat cartusul Ego Tank)
  • Sistem dual coil (cantitate mai mare de vapori)
  • Rezistente de 1,25 ohmi (sistem LR)
  • Compatibil cu toti acumulatorii Ego-T XL, Ego si Ego XL
  • Incarcare prin picurare sau cu seringa
  • Produs de Smok Technology Co. LTD

Cartomizoarele sunt un concept nou, care imbina atomizatorul si cartusul intr-un produs unitar. Cantitatea mare de vapori si capacitatea mare de retinere a lichidului (de peste 10 ori mai mare decat a cartuselor 510 si de peste 4 ori mai mare fata de carusele ego tank) confera o alternativa comoda si rapida fata de atomizoarele clasice. Cartomizoarele pot fi incarcate si folosite cu succes pe o perioada mai indelungata. Durata medie de viata este intre 14-21 de zile. Datorita rezistentei de 1,25 ohmi (LR), cu care este dotat cartomizatorul dual coil, acumulatorii se descarca cu aproximativ 35% mai repede fata de atomizatorii standard de 3 ohmi. Cu alte cuvinte autonomia acumulatorului este mai mica dar cantitatea de vapori este cu aprox. 40% mai densa decat in cazul atomizatorilor standard 510/Ego/Ego-T.

Instructiuni de folosire: Cartomizoarele sunt livrate fara lichid si trebuie umplute inainte de prima folosire. Este important sa incarcati in mod corect cartomizatorul cu lichid. E preferabil sa realizati operatiunea de umplere cu o seringa, injectand lichid in vata (vatelina), in partile laterale, si nu in orificiul din mijlocul materialului. Este important sa adaugati lichid in cantitate suficienta, daca cantitatea de lichid injectata in vatelina este prea mica, este posibil ca rezistenta cartomizatorului sa arda vatelina, avand ca rezultat un gust "de ars". Vatelina trebuie sa aiba o aparenta "umeda" nu sa musteasca. Daca adaugati prea mult lichid este posibil ca acesta se se scurga pe la filet. De asemenea, daca vata interna este imbibata in exces, rezistenta nu va putea vaporiza lichidul rezultand o productie de vapori nesatisfacatoare. Repetati operatiunea de umplere de fiecare data cand cantitatea de vapori este in scadere sau daca simtiti un gust "de ars"

Descrierea completa a produsului (in limba engleza):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...