logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 5 vizitatori online.

Atomizator pentru Ego/510 LR - Low Resistance - Negru

 14,00 Lei

 Stoc Epuizat 


Detaii

  • Produs de: Sailebao - Green Vaper

Descriere

Atomizator Joye 510 LR de 1,7 ohmi. Fata de atomizatoarele clasice care funcioneaza cu rezistente de aproximativ 2-3 ohmi, atomizatorul 510 LR utilizeaza o rezistenta de doar 1,7 ohmi. 510 LR genereaza vapori mult mai densi si consistenti decat atomizatoarele clasice.

Din cauza rezistentei electrice mici a nichelinei (1,7 ohmi) rezulta un consum instantaneu de 2800mA pe o baterie plina (4,2V).

Din acest motiv se recomanda folosirea unor baterii cu capacitate cat mai mare care sa poata rezista la acest consum. Bateriile uzuale de 180 mAh din kiturile standard nu sunt recomandate.

Important. Vaporii mai densi generati de atomizorul LR - implica si un consum de lichid mai mare decat la atomizoarele normale. De multe ori cartusele nu reusesc sa transfere cantitatea de lichid necesara. De aceea, pentru a evita uscarea lor, este recomandabil sa alimentati tigara electronica direct in atomizor. Aceasta procedura implica picurarea a 2-3 picaturi de lichid direct in atomizator.

Recomandarea noastra este sa folositi atomizatoarele 510 LR cu Ego, megabateria de 280 mAh, cu DSE905 cu adaptor, Tornado sau alte sisteme care beficiaza de un amperaj mare.

Compatibil cu toata gama 510, Janty Dura, Dura C, Joye E Go, Tornado, DSE905 cu adaptor. Durata medie de viata a atomizatoarelor 510 LR este de regula mai scurta decat a celor clasice.

Acest timp de atomiziator beneficiaza de o garantie de 1 zi de la data inmanarii.Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si...