Pentru cine sunt recomandate tigarile electronice?Țigările electronice sunt destinate exclusiv fumătorilor, majori, cu o vârsta mai mare de 18 ani. Aceste instrumente nu se recomandă celor care nu fumează! Țigarile electronice urmăresc sa ofere fostului fumător o alternativă funcțională, mai economică, fața de produsele de tutun clasic. Produsele electronice nu produc fum,  monoxid de carbon și gudron. Țigara electronică își propune sa ofere foștilor fumători o soluție alternativă prin asigurarea necesarului de nicotină int-o formă care imită mimica asociată consumului de produse de tutun conventionale.

Aceste instrumente electronice pot fi folosite și cu lichide fără nicotină și permit utilizatorilor sa scadă cantitatea totală de nicotina din lichid într-un mod treptat pana în momentul în care pot renunța total și la țigările electronice.

Nu recomandăm utilizarea acestor produse de către ne-fumători. Acestea nu sunt jucării, nicotina fiind nociva indiferent de modul de administrare folosit. Vă recomandăm sa cereți sfatul medicului dumneavoastră dacă intenționați sa folosiți țigări electronice.


Dacă aveți nevoie de informații suplimentare vă rugăm să luați legătura cu noi apelând echipa noastră de servicii clienți la 0770347639 sau email la info@vapori.ro și vă vom ajuta cu plăcere să faceți alegerea corectă. Pentru paginile generale de informații click aici.

Ai intrebari? Contact