Termeni și Condiții


Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare înainte de a utiliza sau de a obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui site:

Site-ul www.vapori.ro.ro este deținut de societatea SC Davati SRL, cu sediul social în Oradea, str. Podului nr. 9 având certificatul de înregistrare la registrul comerțului cu numărul J05/823/2010  și cod unic de înregistrare 27104208.

Folosirea oricăror produse și servicii oferite de acest site implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Produsele comercializate de Vapori.ro nu se adresează persoanelor cu vârsta mai mică de 18 ani.

Imaginile produselor prezentate pe acest site sunt strict informative. SC DAVATI SRL nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un prejudiciu datorat anumitor diferențe între prezentarea și imaginea reală a produsului, datorită faptului că producătorii pot aduce oricând modificări produselor oferite, fără nici un aviz prealabil. Firma noastră va încerca să vă ofere o prezentare cât mai exactă a produselor.

Conținutul tuturor paginilor acestui site (texte, elemente grafice, baze de date) sunt proprietatea SC DAVATI SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricăror elemente din site se pedepsește conform legilor in vigoare.

Sailebao SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul informatiilor de pe acest site. Davati SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret), dar nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate folosind informatiile acestui site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Davati SRL.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC Davati SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le veți furniza.

Scopul colectării datelor este: informarea clienților privind situația contului lor, informarea  clienților privind evoluția și starea comenzilor, facturarea,  evaluarea  bunurilor și serviciilor oferite, activității comerciale de promovare a  bunurilor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor, transmiterea detaliilor de livrare către firma de curierat.

Prin citirea acestui document ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului Vapori.ro beneficiază de garanția obișnuită a fiecărui produs în parte, cu respectarea condițiilor de garanție conforme legislației în vigoare.

Garanția oferită pentru baterii, acumulatori, dispozitive electronice ce includ acumulatori, încărcătoare și adaptoare electronice este de 3 luni de la data achiziționării.

Clearomizoarele, atomizoarele, recipientele cu lichid, rezistențele,  accesoriile și alte componente ce nu includ părți electronice, sunt considerate consumabile și beneficiază doar de garanție la primire, aceasta însemnând că vor fi înlocuite dacă prezintă defecte de funcționare în momentul ridicării coletului sau în maxim 24 de ore de la primirea acestuia.

Garanția nu acoperă uzura mecanică normală, nici nu se aplică produselor ce prezintă defecțiuni apărute în mod evident ca urmare a unor șocuri mecanice, lovituri, expuneri la umiditate excesivă. Garanția nu acoperă produsele ce prezintă defecțiuni datorate manipulării, folosirii sau depozitării incorecte, intervențiilor neautorizate asupra echipamentelor, accidentelor de orice fel, folosirii în condiții neconforme cu instrucțiunile de utilizare sau exploatării peste limita de încărcare prevăzută de producător.

Cumpărătorul este obligat să folosească produsele conform instrucțiunilor din manualele de utilizare a fiecărui produs și să utilizeze doar componentele și accesoriile specificate de producător, pentru fiecare produs în parte.

Folosirea altor componente, accesorii, adaptoare sau încărcătoare ce nu au fost achiziționate împreună cu produsul sau provenind de la alți producători se face pe proprie răspundere și va avea ca rezultat pierderea garanției.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului.

Produsele sunt acceptate la retur în următoarele condiții :

Produsul  nu este conform cu specificațiile din oferta vânzătorului

Produsul  nu este conform cu specificațiile menționate în comanda cumpărătorului

Produsul este nefuncțional în primele 24 ore de la recepție

Coletul este deteriorat afectând buna funcționare a produsului

Clientul dorește să renunțe la cumpărare

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achiziționate de pe www.Vapori.ro și cele deținute sau achiziționate de la alți comercianți, precum și erorile cumpărătorilor în alegerea sau identificarea produselor corespunzătoare codurilor modelelor de pe site , nu fac obiectul responsabilității SC Davati SRL.

 Pașii de urmat pentru returnarea produsului/produselor :

 

1. Cumpărătorul va trimite prin e-mail la adresa comenzi@vapori.ro o cerere cu titlul Cerere Retur

2. In cadrul cererii se vor specifica:

numărul  și data emiterii comenzii;

datele cumpărătorului: nume și prenume, adresa de e-mail folosită la plasarea comenzii.

numărul  și data emiterii facturii ce face dovada achiziționării produsului/produselor;

motivul pentru care doriți returnarea produsului

3. La acest e-mail se vor atașa copii ale următoarelor documente: copie factură fiscală, aviz de însoțire a mărfii/AWB;

4. Cererea de retur va fi aprobată și înregistrată  doar dacă datele menționate sunt corecte, complete și dacă îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare a procedurii retur pentru produse cumpărate

5. In maxim 48 de ore cumpărătorul va primi prin e-mail  detalii privind aplicarea procedurii de retur.

6. Cumpărătorul va face efectiv returnarea produselor prin curier rapid , doar după comunicarea de către  un operator Vapori.ro prin e-mail a detaliilor cu privire la procedura de retur produse, pentru retur produse aplicându-se costuri si taxe speciale.

 7. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile și consumabilele aferente (daca este cazul, inclusiv manuale, etc), fără a prezenta urme de uzură, modificare sau consum atât în cazul produselor cât și ale accesoriilor și/sau consumabilelor ce însoțesc produsele returnate, cu etichetele de garanție intacte și documentele originale care l-au însoțit (factura fiscala, certificat garanție, etc).

8.  În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă sau orice alte modificări față de starea în care au fost livrate, ne rezervăm dreptul de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Costuri de retur suportate de către cumpărător:

- Costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 14 zile de la recepția produsului;

- Costuri de transport curier pentru opțiunea cumpărătorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de către vânzător că nu îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare a procedurii de retur produs(e);

- Cheltuieli speciale reținute din prețul produsului la vânzare, dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca produs nou. Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita aceste cheltuieli în vederea readucerii la stadiul inițial al produsului vândut sau pentru a acoperi diferența de preț în cazul revânzării produsului ca produs cu valoare scăzută față de starea inițială;

Costuri de retur suportate de către vânzător:

Costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia la recepția produsului cumpărătorul constată că:

- Produsul nu este conform cu specificațiile din oferta vânzătorului;

- Produsul nu este conform cu specificațiile menționate în comanda cumpărătorului;

- Produs este nefuncțional în primele 24 ore de la recepție

- Coletul este deteriorat afectând buna funcționare a produsului

Rambursarea sumelor pentru produsele ce îndeplinesc criteriile mai sus menționate se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator, în contul specificat de acesta.

Eventualele litigii apărute între cumpărători și Vapori.ro vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, competența rezolvării oricărui litigiu revine instanțelor de judecată competente.

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

În momentul finalizării comenzii clientul consimte că toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de un client în cazul în care datele furnizate de către client sunt incorecte sau incomplete.

Bunurile comandate pe site vor fi livrate prin curier rapid. Plata bunurilor comandate se va face ramburs. Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul României.

Vapori.ro își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care au în istoric comenzi confirmate, expediate prin curier și refuzate la primire.

Vapori.ro își rezervă dreptul de a limita accesul oricărui utilizator care nu respectă oricare din condițiile de mai sus.

Acești termeni și condiții pot fi modificați în orice moment fără o notificare prealabilă. Toate tarifele prezentate pe site sunt in Lei (Ron) și conțin TVA.

Ai intrebari? Contact