Informații Livrări


Livrarea produselor:

Comenzile sunt expediate prin firmele de curierat Fan Curier sau Sameday - livrari in 24-48 de ore (pentru comenzi facute in zile lucratoare pana la ora 13) in toate orasele mari. In momentul in care primiti coletul veti avea de platit pretul comenzii dumneavoastra (daca ati selectat ca si metoda de plata ramburs) si costul transportului (daca este cazul) direct catre firma de curierat. 

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 199 ron. 

Cea mai mare parte a tigarilor electronice sunt cu Transport Gratuit (oferta este valabila chiar daca valoarea lor este sub 199 ron).  

Costul transporului este de 20 Ron cu TVA inclus pentru produsele cu o valoare sub 199 Ron

In cazul in care localitatea dvs. nu se afla in aria de acoperire a curierilor nostri si nu avem posibilitatea sa livram comanda, aceasta se va anula si veti fi notificat perin email de acest lucru.

Timpul de procesare:

Comenzile care se efectueaza pana la ora 13 vor fi expediate in aceiasi zi (in zilele lucratoare). Comenzile efectuate dupa ora 13 vor fi expediate in proxima zi lucratoare. In cazul in care apar intarzieri veti fi anuntat prin mail sau telefonic. 

Comenzile efectuate Vineri pana la ora 13 vor fi livrate Luni. Comenzile efectuate vineri dupa ora 13 se expediaza Luni si sunt livrate Marti.

Returul produselor

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a produsului

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de SC DAVATI SRL:

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, sa fie insotite de toate accesoriile cu care a fost livrat, impreuna cu factura sau bonul fiscal, si certificatul de garanție în original.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul produselor si cheltuielile de transport generate de retur sunt in sarcina cumparatorului.

Rambursarea sumelor se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator. Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 7 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Pentru o cerere de retur CLICK AICI


Ai intrebari? Contact