Despre noi


Despre noi

Bine ati venit pe siteul comercial Vapori.ro.  Magazinul  nostru isi propune sa va ofere cele mai performante tigari electronice si accesorii la cele mai accesibile preturi din Romania. Comercializam produse doar de cea mai buna calitate fabricate de liderii domeniului: Joyetech, Aspire, Smok, Eleaf lichide de reincarcare Liqua si Aramax produse de compania multinationala Ritchy Group LTD.


Cine suntem noi? 

Firma SC Davati SRL, proprietara siteului Vapori.ro, este o companie cu capital integrat romanesc, specializata in servicii de comert electronic. Grupul nostru de firme se ocupa exclusiv cu comercializarea de tigari electronice si a accesoriilor de mai bine de 10 ani. Toate produsele comercializate de firma noastra sunt importate direct de la producatorii marcilor prezente in magazinele noastre.


 De ce sa cumparati de pe siteul Vapori.ro?

• Pentru ca preturile sunt cu pana la 40% mai reduse decat in mall-uri.

• Pentru ca va oferim exclusiv produse de calitate premium produse de cele mai renumite companii din domeniul tigarilor electronice.

• Pentru ca nu trebuie sa mai colindati magazine pentru a vizualiza mai multe modele. Gasiti la noi cele mai performante tigari electronice la doar cateva click-uri distanta.

• Pentru ca timpul dumneavoastra este important, puteti fi serviti, comod si promt, la domiciliul dumneavoastra.

• Pentru ca sunteti serviti de o echipa compententa cu o experienta de peste 5 ani in comercializarea tigarilor electronice care va sta la dispozitie cu informatii complete.


De ce tigari electronice?

Tigara electronica este raspunsul asteptat de toti cei care doresc sa minimalizeze efectele negative ale fumatului şi cheltuielile asociate. Asa cum probabil ati aflat deja, tigarile electronice nu produc fum si ca urmare nu exista efectele asociate fumatului pasiv. Inlocuirea tigarilor conventionale de tutun cu tigarile electronice, va vor feri de la inhalarea toxinelor nedorite prezente in tigarile de tutun, cu costuri mult mai reduse. Tigarile electronice desi arata si se folosesc ca si tigarile traditionale, nu contin gudron, substante cancerigene si monoxid de carbon. "Fumul" generat de tigara electronica este de fapt un vapor produs prin atomizarea (vaporizarea) lichidului de tigara. Vaporii generati de asigura aportul de nicotina similar cu tigarile traditionale dar fara efecte negative. Tigara electronica stimuleaza fumatorii intr-un fel similar cu tigarile normale si satisfac nevoia de a fuma. Tigara electronica este un produs complex care satisface atat nevoie psihologica de a fuma (gestul, mimica) cat si latura chimica a dependentei (sevrajul). Produsele clasice de renuntat la fumat (guma de mestecat si plasturele cu nicotina) abordeaza doar dependenta de nicotina si sunt in genaral ineficiente si limitate. Absorbtia de nicotinadin aceste produse este inegala si nefireasca pentru un fumator. Vaporii generati de tigara electronica au un aspect identic cu fumul natural si ofera un gust foarte apropiat de acesta. Tigara electronica poate fi folosita si in spatiile in care fumatul este interzis deoarece nu nu emite fum (monoxid de carbon). Puteti beneficia de toate aceste avantaje fara a otravi organismul fumatorilor cu 40 de substante cancerigene, monoxid de carbon si gudron. Utilizatorii de tigari electronice au parte o alternativa cu riscuri mult mai mici decat tigarile traditionale.

ATENTIE: Nicotina este otravitoare! Nu lasati la indemana copiilor! Daca este inghitita, nicotina poate cauza intoxicatii grave! Cosumul de nicotina este contraindicat in timpul sarcinii sau alaptarii sau persoanelor cu probleme cardiace.


RESTRICTII: Produsele comercializate de siteul nostru nu se adreseaza persoanelor sub varsta de 18 ani. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile care nu restepecta termenii si conditiile siteului nostru.

Ai intrebari? Contact