;
logo

m menu image  m home m cart

TNT

Facebook

Cine este Online?

 10 vizitatori online.

LIQUA - Turkish Tobacco - 10ml

din 5 stele!Recenzii curente: 2

 24,00 LeiCantitate:Detaii

Recenzii curente: 2


Descriere

Liqua Turkish Tobacco.

Contine: 1buc. Lichid tigara electronica LIQUA sigilat, 10ml.

PROMOTIE LICHIDE  LIQUA CU 20 RON  -  Cumpărați minim 5 lichide Liqua și beneficiați automat de o reducere de 4 Lei pentru fiecare lichid cumpărat. Trebuie sa va autentificati in contul de client si sa dati click pe butonul "Finalizeaza comanda" pentru a se aplica discountul.

LIQUA este un lichid premium produs de Ritchy Group LTD. Lichidele Liqua de 10 ml respecta directivele europene TPD privind continutul si etichetarea. Noile lichide de tigari electronice Liqua au aceleasi arome excelente cu care deja ne-am obisnuit, folosind o formula noua de 50% VG - 50% PG care asigura vapori mai multi datorita continutului ridicat de VG. 

Disponibil in urmatoarele concentratii de nicotina: 18mg (tare), 12mg (mediu), 6mg (slab). Variantele Liqua fara nicotina sunt disponibile in varianta de 30 ml.

Atentie: Acest produs contine nicotina. Nicotina genereaza un grad ridicat de dependenta. Consumul de nicotina este contraindicat in sarcina sau alaptare, persoanelor cu afectiuni cardiace. Consultati medicul inainte de fuma tigarete electronice. Nu comercializam tigari electronice si lichide minorilor.Alte recomandari