Tigara electronica Oradea

Magazinul din Era Shopping Park s-a inchis. Multumim tuturor clientilor pentru increderea acordata. Toate produsele cu care v-ati obisnuit sunt disponibile in magazinul nostru online. Transport gratuit pentru toate comenzile ce depasesc suma de 199 Ron.

Puteti sa lansati comenzi online sau telefonic la nr.: 0770 347 639 (de Luni-Vineri intre orele 9-15). Livrarea se face prin curier rapid in 24 de ore.
Tigara electronica Oradea - Era Shopping Park Carefour

Ne face o deosebita placere sa va anuntam deschiderea magazinului nostru de tigari electronice in Oradea. Magazinul nostru va ofera o gama variata de tigari electronice si accesorii la cele mai bune preturi de pe piata locala. Comercializam cele mai performante modele ( Ego, Ego-T, Tgo-C, Tgo-W, Ego CE4, DSE901-T, DSE901) si accesoriile aferente, lichide Liqua produse de compania multinationala Ritchie Group LTD si lichide Ecopure produse de firma britanica Intellicig LTD.

Tigara electronica Oradea va sta la dispozitie cu un personal calificat cu experienta in domeniul tigarilor electronice. Toate modelele comercializate de firma noastra sunt disponibile pentru testare.

Va garantam cele mai bune preturi de pe piata locala de pofil. Lichidele Liqua de 10 ml sunt disponibile la pretul de 14 Ron, lichidele Liqua de 30 de ml la pretul promotional de 29 Ron.

Magazinul este localizat in incinta complexului comercial Era Shopping Park din Oradea, str. Aradului nr. 62 (vis a vis de magazinul Leonardo, inainte de caseriile Carefour).


Program de lucru:
Luni - Duminica: 10
.00 - 21.00
 
Tigara electronica in Oradea - la cele mai bune preturi din piata locala!


Ai intrebari? Contact